Windows Media Player 10 - radio tab lost - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-11-2005, 01:52 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 8
Default Windows Media Player 10 - radio tab lost

I noticed few days ago that "radio tab" of Windows Media Player 10 is missing. It's not there. The only tab I have left is CinemaNow.
How can I restore radio tab to my Windows Media Player?
I don't know what glitch could cause this tab to be lost, it just does not appear next to CinemaNow tab (as it did before).
__________________

TechGuru is offline  
Old 05-11-2005, 04:33 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 158
Default

Have you tried uninstalling it and reinstalling it again?
__________________

__________________
I\'m not your Google Butler!
dexta182 is offline  
Old 05-11-2005, 06:22 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 8
Default

No Dectra, I haven't.
I don't understand what could be causing this problem.

Can you check do you still have Radio Tab on Windows Media player 10?
TechGuru is offline  
Old 05-11-2005, 07:03 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,100
Send a message via AIM to Blitze105 Send a message via Yahoo to Blitze105
Default

re installing will fix this. but there should be an option to get it back... i dont recall where it is though sorry.
__________________
I'm Forgetful! so if i stop posting on something that i was helping you with... PM me or IM me
yahoo and aol: blitze105
you can always IM or PM me if i offend you as well, i will edit the post if i have.
Blitze105 is offline  
Old 05-11-2005, 07:07 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

i dont have mine either... o well.. never used it
Static_11 is offline  
Old 05-11-2005, 07:12 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,100
Send a message via AIM to Blitze105 Send a message via Yahoo to Blitze105
Default

Not worth using... boring and takes alot of bandwith doens't it?
__________________
I'm Forgetful! so if i stop posting on something that i was helping you with... PM me or IM me
yahoo and aol: blitze105
you can always IM or PM me if i offend you as well, i will edit the post if i have.
Blitze105 is offline  
Old 05-11-2005, 07:21 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

yes... i HAVE tried it before... and why use it when i have a stereo right by me??
Static_11 is offline  
Old 05-11-2005, 09:01 PM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 8
Default

Blitze105 - probably, but I don't feel like reinstalling the whole program simply because of a Radio Tab. There should be other way to do it. Or maybe Microsoft removed the tab remotely? Who knows....
Static_11 - Maybe it's not just me then?
Blitze105 - no it does not take lots of bandwith at all. I have high speed connection and listening radio for 1 hour takes less than 5 MB of bandwith. Compare that to watching Yahoo! TV - The Contender Show - for 1 hour = over 200 MB of bandwith.
Static_11 - stereo is old-fashioned, with MSN Radio you can stop songs and if you don't like songs you can change them, fast-forward them etc.
TechGuru is offline  
Old 05-11-2005, 09:25 PM   #9 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Windows Media Player 10 no longer has a Radio Tuner feature on the Features taskbar. However, the Radio Tuner feature is still available so that you still have access to all the radio stations provided by WindowsMedia.com that you had in previous versions of the Player. To locate the Radio Tuner, click Guide, and then click Radio Tuner. (If this is the first time that you've used the Guide, you might need to click the Home button to display the page that includes the Radio Tuner link.) You must be connected to the Internet to use the Guide feature.

Note that a "Radio" button may be displayed in the Online Stores area of the Features taskbar, depending upon which online store you've chosen to be active in the Player. The radio stations provided by your online store may be different from the radio stations that WindowsMedia.com provides in the Guide feature of the Player. Not all online stores provide access to Internet radio stations.

Or go to View / Go to / then you should see Radio near the bottom of the list.

Did it work?
__________________
Osiris is offline  
Old 05-11-2005, 09:40 PM   #10 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,100
Send a message via AIM to Blitze105 Send a message via Yahoo to Blitze105
Default

well guru what you dont "feel" like doing is not of my concern. you wanted answers i gave them to you. i also mentioned that you could fix them but i forgot how. this thread was not important enough to really make me search an hour for it. also a re install should only take a minute, does on mine. and high speed or not its better to just have the songs on ur hard drive so it takes nothing to play them.
no offense but you came off ignorant to me, oh and about static his connection is bout 20kb so he shouldn't use the radio on his WMP anyhow. (he lives to far from cable and dsl)
__________________

__________________
I'm Forgetful! so if i stop posting on something that i was helping you with... PM me or IM me
yahoo and aol: blitze105
you can always IM or PM me if i offend you as well, i will edit the post if i have.
Blitze105 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:03 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.