Windows Media Player 10 Problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-08-2006, 12:48 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 37
Send a message via AIM to topherus
Default Windows Media Player 10 Problem

I'm sure my answer is posted somewhere already but can't find it. Video files (mpeg, avi, wmv, asf, etc.) when played are choppy. How do I smooth things out?
Codecs installed:
MPEG-2, MPEG-4, DivX, Xvid
Also, DirectX 9.0c

AMD K-6-III 500 MHz 384 Mb SDRAM

Video files played in Windows 98SE with WMP 9 run perfectly.
__________________

topherus is offline  
Old 04-08-2006, 03:14 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

well you can reinstall it in the add/remove, add/remove windows components or update to version 10
__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.