windows MCEproblem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-14-2006, 08:00 AM   #1 (permalink)
Content Team
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 81
Default windows MCEproblem

recently the sound when i start Media Center is crackleing and on tv and radio it is delayed does anyone know why
__________________

detour31 is offline  
Old 05-14-2006, 05:07 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

system specs?
__________________

talldude123 is offline  
Old 05-14-2006, 05:09 PM   #3 (permalink)
Content Team
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 81
Default

p4 3ghz ht
1 gb Ram DDR2
6200 LE Nvidia GPU
Onboard sound
Nec mobo not sure on model
detour31 is offline  
Old 05-14-2006, 05:18 PM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

Delayed? Do you mean its lagging, and doesnt show the picture right away?

As far as cracking, try switching audio cables, and if that absolutely doesnt work, try getting a sound card, instead of using onboard sound.
talldude123 is offline  
Old 05-14-2006, 06:39 PM   #5 (permalink)
Content Team
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 81
Default

what i thought with the sound but i dont know why as it worked fine yesterday the tv has eemed to have sorted itself out for now
detour31 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.