Windows install help. - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-11-2005, 04:39 PM   #11 (permalink)
Master Techie
 
RicoDirenzo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,102
Default

Apparentlly not. I removed the second listed install and saved the file. No change. Very strange. Unless, of course, I was being a bean head and just deleting the 2nd OS string and then saving the boot.ini file isn't the correct way to modity the file??????
__________________

__________________
Noli Nothis Permittere Te Terere!!
EVGA 680i, Dual EVGA 8800GT'S (650/950), 4 gigs OCZ DDR2 1066, Intel Q9450 at 3.8 Ghz, Koolance Water Cooled, Dual Plextor16x DL DVD+/-RW. Dual WD 250gb 16mb Cache Sata 3.0. 3DMark06 score = 19,168.
RicoDirenzo is offline  
Old 08-11-2005, 04:45 PM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 813
Default

Quote:
Originally posted by RicoDirenzo
Apparentlly not. I removed the second listed install and saved the file. No change. Very strange. Unless, of course, I was being a bean head and just deleting the 2nd OS string and then saving the boot.ini file isn't the correct way to modity the file??????
no, that should have done it, weird
__________________

__________________
Associates Degree in IS

A+ Certified

Studying for Network+
BASSMASTER is offline  
Old 08-11-2005, 04:56 PM   #13 (permalink)
Master Techie
 
RicoDirenzo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,102
Default

Very, and the fact that my Son used a Japanese version of XP Pro! OMG.................................too funny. Asked him where he got the cd.........Japanese girlly student at the University! LOL. And why put in this cd? He wanted to brouse the Cd. And why did you continue with install? Couldn't figure out how to get out of it and thought it would jsut say that another OS was already installed................Shesh...................F reshman!!!
__________________
Noli Nothis Permittere Te Terere!!
EVGA 680i, Dual EVGA 8800GT'S (650/950), 4 gigs OCZ DDR2 1066, Intel Q9450 at 3.8 Ghz, Koolance Water Cooled, Dual Plextor16x DL DVD+/-RW. Dual WD 250gb 16mb Cache Sata 3.0. 3DMark06 score = 19,168.
RicoDirenzo is offline  
Old 08-12-2005, 11:38 AM   #14 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932
Default

Check the boot.ini file again. Sounds like it didn't save.
__________________

-----------------------------------------------
Don\'t hate the player...Hate the game...
ShoobieRat is offline  
Old 08-12-2005, 12:42 PM   #15 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 177
Default

Quote:
Originally posted by RicoDirenzo
Very, and the fact that my Son used a Japanese version of XP Pro! OMG.................................too funny. Asked him where he got the cd.........Japanese girlly student at the University! LOL. And why put in this cd? He wanted to brouse the Cd. And why did you continue with install? Couldn't figure out how to get out of it and thought it would jsut say that another OS was already installed................Shesh...................F reshman!!!
heh, im sorry this post has nothing at all to do with your issue, i have to say LOL to what your son said... sounds exactly like what i did to my parents computer, except it wasnt a accident, well anyways. LOL @ your son. hope you fix the problem
jeff1000 is offline  
Old 08-12-2005, 02:19 PM   #16 (permalink)
Master Techie
 
synergy's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: 15 Hive
Posts: 2,284
Send a message via MSN to synergy Send a message via Yahoo to synergy
Default

Isn't the boot.ini file read-only? If so then obviously you would have to remove that attribute before it would save.
__________________

__________________
i7 2600K | TRUE 120 w/ Xigmatek XLF-F1253 | Asus Sabertooth P67 | 16 GB G.Skill RipjawX DDR3 1600
EVGA GTX 560Ti | 256 GB Plextor M3 SSD |80 GB Intel X25-M SSD | Corsair Graphite 600T
Coolermaster Purepower 850W | Samsung 25.5" 1920x1200 | Windows 7 Pro 64-bit


HTPC: AMD FX-4100 3.6 GHz | Gigabyte GA-880GM mATX w/ ATI Radeon HD 4250 | 8 GB G.Skill RipjawX DDR3 1600
LG Blu-Ray/HD-DVD ROM + DVD RW | 60 GB OCZ Vertex SSD | WD Caviar 1 TB | Antec Veris Fusion Black HTPC Case
Logitech diNovo Edge KB | Win7 Pro 64-bit
3dMark06 23,159 | 3dMark Vantage 23,579 | TF2 Stats Page | BC2 Stats | BF3 Stats
MCSE (SharePoint 2013), MCITP & MCTS (SharePoint 2010), CIW
synergy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:16 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.