windows firewall vs Nvidia firewall?? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-04-2005, 12:44 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 449
Send a message via AIM to homerj14
Default windows firewall vs Nvidia firewall??

which one should I use the firewall on service pack 2 that windows gave me or the Nvidia firewall with the active armor firewall.. thanks!
__________________

homerj14 is offline  
Old 10-04-2005, 12:48 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 813
Default

Just a matter of opinion, I would use the NVIDIA one
__________________

__________________
Associates Degree in IS

A+ Certified

Studying for Network+
BASSMASTER is offline  
Old 10-04-2005, 01:11 PM   #3 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

Yeah either one will do
__________________
brady is offline  
Old 10-04-2005, 07:40 PM   #4 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,301
Default

Go with both.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 10-04-2005, 09:36 PM   #5 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

Quote:
Originally posted by Trotter
Go with both.
you really can't unless you strip some of it feaure in nvidai which nvidia has the option. you can set it for antihacking feature.

nvidia need a few tweak to it and it would best the best firewall ever as it is a software and hardwall firewall combined.

however it come with no manual and you can't email nvidia to tell them of those few problems (you can't install a network printer with it for example).
so that may keep it from being the best.
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 10-05-2005, 12:55 PM   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,479
Default

is their nvidia firewall ??? from where i can get it???

i thought that nvidia just make graphic cards
maroon1 is offline  
Old 10-05-2005, 01:13 PM   #7 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

i would use nvidia, any firewall is better than windows
talldude123 is offline  
Old 10-05-2005, 02:26 PM   #8 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 449
Send a message via AIM to homerj14
Default

the nvidia one came with my graph card 6800 gt
__________________
My BF2 account Homerj14
Support our troops...
AIM-House300zx
homerj14 is offline  
Old 10-05-2005, 04:20 PM   #9 (permalink)
Master Techie
 
synergy's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: 15 Hive
Posts: 2,284
Send a message via MSN to synergy Send a message via Yahoo to synergy
Default

from what I've seen the Nvidia firewall is far better than Windows firewall. I would go with it.

Quote:
is their nvidia firewall ??? from where i can get it???

i thought that nvidia just make graphic cards
Mine came with my mobo, 'cause it had the nforce chipset.
__________________
i7 2600K | TRUE 120 w/ Xigmatek XLF-F1253 | Asus Sabertooth P67 | 16 GB G.Skill RipjawX DDR3 1600
EVGA GTX 560Ti | 256 GB Plextor M3 SSD |80 GB Intel X25-M SSD | Corsair Graphite 600T
Coolermaster Purepower 850W | Samsung 25.5" 1920x1200 | Windows 7 Pro 64-bit


HTPC: AMD FX-4100 3.6 GHz | Gigabyte GA-880GM mATX w/ ATI Radeon HD 4250 | 8 GB G.Skill RipjawX DDR3 1600
LG Blu-Ray/HD-DVD ROM + DVD RW | 60 GB OCZ Vertex SSD | WD Caviar 1 TB | Antec Veris Fusion Black HTPC Case
Logitech diNovo Edge KB | Win7 Pro 64-bit
3dMark06 23,159 | 3dMark Vantage 23,579 | TF2 Stats Page | BC2 Stats | BF3 Stats
MCSE (SharePoint 2013), MCITP & MCTS (SharePoint 2010), CIW
synergy is offline  
Old 10-05-2005, 05:16 PM   #10 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 449
Send a message via AIM to homerj14
Default

yea it came with my ASun mobo actually my bad..
__________________

__________________
My BF2 account Homerj14
Support our troops...
AIM-House300zx
homerj14 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.