Windows cannot access- Problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-29-2008, 12:33 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 117
Default Windows cannot access- Problem

It was said they checked account setting and this comes up anyway, they should have complete access to all problems, also said it comes and goes.

Any idea?

Thanks

__________________

Tisoraku is offline  
Old 04-29-2008, 12:50 AM   #2 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Windows cannot access- Problem

Why is the font green?
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 04-29-2008, 01:01 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 117
Default Re: Windows cannot access- Problem

The person changed it in the control settings.
Tisoraku is offline  
Old 04-29-2008, 10:58 PM   #4 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Windows cannot access- Problem

Are they using the updated version of hte software? Have they tried to uninstall and reinstall the software? Are they admins on the PC?
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 04-30-2008, 05:16 AM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 117
Default Re: Windows cannot access- Problem

They are the admin, I think they have even changed users set to admin to make sure, and redid the programs. They said it happens to several programs on and off.
Tisoraku is offline  
Old 04-30-2008, 08:39 AM   #6 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Windows cannot access- Problem

Well we need some definate information from them. Like what they have done with the user accounts and have tried in this situation.

Getting the information 3rd person isnt helping.

Have they tried to uninstall/reinstall? Have they tried running CCLeaner after a uninstall to clean out some files? Are they running the newest version???
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 05-01-2008, 05:30 PM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 117
Default Re: Windows cannot access- Problem

Doing this third party isn't helping, he did the uninstall/reinstall.
Tisoraku is offline  
Old 05-01-2008, 05:53 PM   #8 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Windows cannot access- Problem

Suggest Revo Uninstaller. Then to reinstall. With Revo they can remove the registry entries as well.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Vista Service Pack 1 - for you 4gb people :) atomic tofu Microsoft Windows and Software 16 03-19-2008 06:11 PM
DHCP Problem with windows SBS2003 server linux1880 Computer Networking and Internet Hardware 1 01-26-2008 07:41 PM
windows 2000 professioal starting problem hiren Microsoft Windows and Software 4 04-17-2007 12:03 AM
How do I limit internet access on a limited account on Windows XP Home Edition? gmanr26 Internet Software and Browsers 3 04-02-2007 10:40 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:11 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.