Windows Cabs - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-22-2004, 08:55 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3
Default Windows Cabs

Okay I recently bought a older laptop which had windows 95 on it Im wanting to upgrade it to 98SE. I have the cabs from the disk but the cd is long lost my kid broke it. I was wondering if I could use those to upgrade the laptop. Like copy them over to a root folder, delete the windows directory and run setup.
__________________

MrStatic is offline  
Old 02-22-2004, 09:58 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 241
Lightbulb I doubt it

You need a legit cd and the serial numbers accepeted to match when you run setup.
Thats why BG is so rich.
__________________

stan-the-man is offline  
Old 02-23-2004, 01:26 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 3
Default

Its legit I own the liscense and what not but thanks
MrStatic is offline  
Old 02-23-2004, 02:30 AM   #4 (permalink)
btv
True Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 120
Default

if its a copy of win98 that can be installed without the cd,it can be installed,but the laptop has to have 2 partitions.the setup.exe has to be on a seperate partition other then the one your installing windows to.
btv is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:07 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.