Windows blinds corrupt - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-01-2006, 08:28 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 15
Default Windows blinds corrupt

hi, whenever i try to use widbnows blinds it makes all my windows etc go stuffed up or back to the old widnwos style sometimes it makes it so bad you cant click or use anything how can i fix this so i can use widnwos blinds without ruiung every thing?
__________________

Netroon is offline  
Old 04-01-2006, 09:20 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

best advice, dont use it at all, as you can see, its nothing but a mess and more problems will come of it than its worth...use Style XP
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 04-01-2006, 10:03 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 15
Default

but can stylexp use transparent stuff etc
Netroon is offline  
Old 04-01-2006, 10:10 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

I beleive you can make the taskbar trans...
__________________
Osiris is offline  
Old 04-01-2006, 10:14 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 15
Default

so it doesnt have all the cool things to make it look like windows vista etc
Netroon is offline  
Old 04-01-2006, 10:16 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 15
Default

I also want it to be a very cleam and professional looking thing not all clmped up and dark colours
Netroon is offline  
Old 04-01-2006, 10:25 PM   #7 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

Style XP will also do what you want and yes it dose have fake windows vista imatation skins. But in the end both Style and Blinds are going to give you issues not a fan of both.
__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 04-01-2006, 10:44 PM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 15
Default

well can someone please post a link to one
Netroon is offline  
Old 04-01-2006, 10:51 PM   #9 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

http://www.google.com/
__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 04-02-2006, 03:52 AM   #10 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,301
Default

Quote:
whenever i try to use widbnows blinds it makes all my windows etc go stuffed up or back to the old widnwos style sometimes it makes it so bad you cant click or use anything how can i fix this so i can use widnwos blinds without ruiung every thing?
Buy and download the newest version.

Trying to use a version off of a torrent ain't gonna work because #1 it's illegal, and #2 Stardock has changed their registration process to keep people from doing that.

No, Style XP doesn't do transparent that I am aware of.

I have both WindowBlinds (latest version) and Style XP (latest version). Both are great, but they are very different from each other as well.
__________________

__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.