Windows Aero- useful, or cheap trick - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-16-2007, 10:11 PM   #11 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Windows Aero- useful, or cheap trick

42 processes with 552MB pagefile usage, 0% cpu usage when idle
__________________

__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 07-16-2007, 10:19 PM   #12 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 692
Default Re: Windows Aero- useful, or cheap trick

wow are you serious?
a P4 with HT can do that? -_-

32 processes with 410MB PF usage, 2% CPU usage when idle.
__________________

__________________
System Specs
Opteron 165 cooled by Zalman 9500A LED // DFI Lanparty UT NF4-D // Seagate Barracuda 7200.10 SATA 3.0Gb/s 320-GB Hard Drive // Sapphire X1950XT 256MB cooled by Zalman VF900 Cu LED // 2x1GB OCZ EL Plantinum // Enermax NoiseTaker 430W // Pioneer DVD & Combo Optical Drive // 20" Samsung 206BW Monitor // Logitech Z-2300 Speakers // Logitech G11 Keyboard and Microsoft Sidewinder mouse // Antec Nine Hundred Case
krazieaznboi is offline  
Old 07-16-2007, 10:21 PM   #13 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Windows Aero- useful, or cheap trick

Quote:
Originally Posted by krazieaznboi View Post
wow are you serious?
a P4 with HT can do that? -_-

32 processes with 410MB PF usage, 2% CPU usage when idle.
what are you trying to say me p4 isnt good?
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 07-16-2007, 10:22 PM   #14 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 692
Default Re: Windows Aero- useful, or cheap trick

Quote:
Originally Posted by peterhuang913 View Post
what are you trying to say me p4 isnt good?
no.... but i havent seen any P4 with HT idle at 0%...


btw... how much do i set my PF? i have 1GB of ram so do i set my PF to 3GB to add up to 4GB?
__________________
System Specs
Opteron 165 cooled by Zalman 9500A LED // DFI Lanparty UT NF4-D // Seagate Barracuda 7200.10 SATA 3.0Gb/s 320-GB Hard Drive // Sapphire X1950XT 256MB cooled by Zalman VF900 Cu LED // 2x1GB OCZ EL Plantinum // Enermax NoiseTaker 430W // Pioneer DVD & Combo Optical Drive // 20" Samsung 206BW Monitor // Logitech Z-2300 Speakers // Logitech G11 Keyboard and Microsoft Sidewinder mouse // Antec Nine Hundred Case
krazieaznboi is offline  
Old 07-16-2007, 10:24 PM   #15 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Windows Aero- useful, or cheap trick

1.5gb pf, system managed
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 07-16-2007, 10:25 PM   #16 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 692
Default Re: Windows Aero- useful, or cheap trick

ooo. so min of 1.5GB and max of 2GB?
__________________
System Specs
Opteron 165 cooled by Zalman 9500A LED // DFI Lanparty UT NF4-D // Seagate Barracuda 7200.10 SATA 3.0Gb/s 320-GB Hard Drive // Sapphire X1950XT 256MB cooled by Zalman VF900 Cu LED // 2x1GB OCZ EL Plantinum // Enermax NoiseTaker 430W // Pioneer DVD & Combo Optical Drive // 20" Samsung 206BW Monitor // Logitech Z-2300 Speakers // Logitech G11 Keyboard and Microsoft Sidewinder mouse // Antec Nine Hundred Case
krazieaznboi is offline  
Old 07-16-2007, 10:29 PM   #17 (permalink)
Retired.
 
peterhuang913's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Los Angeles, California
Posts: 8,076
Send a message via AIM to peterhuang913
Default Re: Windows Aero- useful, or cheap trick

no, just 1533mb
__________________


My computer uses 1.5A-load, .8A-idle, .65A-standby, .05A-turned off on 125V.
"The spaces between your fingers were created so that another's could fill them in."
Quote:
Originally Posted by Norcent View Post
I need to stop using the internet.
peterhuang913 is offline  
Old 07-17-2007, 12:44 AM   #18 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,585
Default Re: Windows Aero- useful, or cheap trick

have at thee...sometimes it idles at 0% too 0-5% on average. Running Vista 5744, but my oem Vista Ult should be getting here end of week or next week.

System Manufacturer: INTEL_
System Model: D975XBX_
BIOS: Default System BIOS
Processor: Intel(R) Core(TM)2 CPU 6600 @ 2.40GHz (2 CPUs), ~2.4GHz
Memory: 2044MB RAM

atomic tofu is offline  
Old 07-17-2007, 11:44 PM   #19 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 18
Default Re: Windows Aero- useful, or cheap trick

In my opinion, Vista's Aero is pretty cool. It spices up your desktop, and the performance impact is negligible. Many of Aero's features, such as 3D Flip, are useful in addition to being eye candy.
CompFreak247 is offline  
Old 07-18-2007, 12:17 AM   #20 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: Windows Aero- useful, or cheap trick

Quote:
Originally Posted by Makaveli213 View Post
It doent eat Ram. It uses only about 31,000 K of RAM which is less than any browser, email applicaiton and almost less that windows explorer itself. That s under a heavy load as well. As you see in my shot i am adding that DWM which is the aero interface service it is using only 23,000K while explorer which is the desktop uses 24,000K. Cant say that is EATING RAM when it is using less Windows itself.

While it is only eye candy. It doesnt eat ram.

may i ask ur system specs?? cuz it seems to run well on ur system
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.