Windows Activation Troubles - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-18-2005, 03:50 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 69
Send a message via AIM to Cold123
Question Windows Activation Troubles

I reformatted my computer 27 days ago, and the message that alerts me to activate windows is still popping up, i click next, register, next, and then it tells me : Unable to establish a connection with the activation server. Please check your network settings and confirm that you are able to connect to the internet and try again. Regardless of what i try it says this, im positive im connected(im posting this....). Any ideas? thanks.
__________________

__________________
AMD Athlon XP 3200+ 2.2ghz Proc.
A-Bit NF7-S2G Mobo.
768mb DDR400 PC3200 RAM
Nvidia Geforce 6800GT
Cold123 is offline  
Old 09-18-2005, 03:52 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Did you try calling them?
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 09-18-2005, 05:48 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 69
Send a message via AIM to Cold123
Default

no i didnt call them yet, i was hoping for an easier solution, i usually dont speak with clear english-speaking people when i call for these sorts of things. I will call if necessary but i was hoping for an easier way out.
__________________
AMD Athlon XP 3200+ 2.2ghz Proc.
A-Bit NF7-S2G Mobo.
768mb DDR400 PC3200 RAM
Nvidia Geforce 6800GT
Cold123 is offline  
Old 09-18-2005, 05:50 PM   #4 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

activation crack...
__________________
Osiris is offline  
Old 09-18-2005, 05:52 PM   #5 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

1. Click Start, and then click Run.
2. In the Open box, type regedit, and then click OK.
3. In the left pane, locate and then click the following registry key:
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\Cu rrent Version\WPAEvents
4. In the right pane, right-click OOBETimer, and then click Modify.
5. Change at least one digit of this value to deactivate Windows.
6. Click Start, and then click Run.
7. In the Open box, type the following command, and then click OK.
%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a
8. Click Yes, I want to telephone a customer service representative to activate Windows, and then click Next.
9. Click Change Product key.
10. Type the new product key in the New key boxes, and then click Update.

If you are returned to the previous window, click Remind me later, and then restart the computer.
11. Repeat steps 6 and 7 to verify that Windows is activated. You receive the following message:
Windows is already activated. Click OK to exit.
12. Click OK.
__________________
Osiris is offline  
Old 09-18-2005, 07:57 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,100
Send a message via AIM to Blitze105 Send a message via Yahoo to Blitze105
Default

Just to let you know, im stealing that from you warez. I'll use it sometime prolly...
-blitze
__________________
I'm Forgetful! so if i stop posting on something that i was helping you with... PM me or IM me
yahoo and aol: blitze105
you can always IM or PM me if i offend you as well, i will edit the post if i have.
Blitze105 is offline  
Old 09-18-2005, 08:23 PM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Quote:
Originally posted by Blitze105
Just to let you know, im stealing that from you warez. I'll use it sometime prolly...
-blitze
Stealing it?? NP..
__________________
Osiris is offline  
Old 09-18-2005, 10:18 PM   #8 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 69
Send a message via AIM to Cold123
Default

so for step 8, do i actually have to call them or is that just a thing i click next for?
__________________
AMD Athlon XP 3200+ 2.2ghz Proc.
A-Bit NF7-S2G Mobo.
768mb DDR400 PC3200 RAM
Nvidia Geforce 6800GT
Cold123 is offline  
Old 09-18-2005, 10:24 PM   #9 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Call them
__________________

__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.