Windows 95 reinstall - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-21-2006, 02:55 PM   #11 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 108
Default

I put the 1in 95 CD > Clicked on Add/Remove software > it opens a box with In/Uninstall, Windows setup/startupdisk. What I have to do next?

I am not able to select all options there like Accessibility options, Disk tools, Communications etc etc. I can't highlight required ones same time by clicking on Ctl button.They are checks in checkboxes though..

thanks, heg
__________________

heguru is offline  
Old 01-21-2006, 02:57 PM   #12 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 108
Default

ok.. ok.. got it ..
__________________

heguru is offline  
Old 01-21-2006, 02:59 PM   #13 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Talking

nononono, boot from the cd. you cant remove an OS that you are currently using, if you couldm what os would you be using to after you deleted the os?
__________________
Osiris is offline  
Old 01-21-2006, 02:59 PM   #14 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 108
Default

what CD?
heguru is offline  
Old 01-21-2006, 03:01 PM   #15 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

I am computer novice, so I can do that by myself or call a computer technician? I have windows 95 CD


that cd
__________________
Osiris is offline  
Old 01-21-2006, 03:04 PM   #16 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 108
Default

Yes. I put that CD. A menu is opened up with links 'Add/remove software', 'Hover', 'Browse software' etc.

So I clicked on Add/remove software .

It opened up a box with three tabs : un/install, Windows setup, Startup Disk

So next?

thanks, heg
heguru is offline  
Old 01-21-2006, 03:05 PM   #17 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

windows setup
__________________
Osiris is offline  
Old 01-21-2006, 03:07 PM   #18 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 108
Default

yes. I clicked that too. It showed a list of programs in a box : Accessibility options, Disk tools, Communications, Microsoft fax etc etc They have checkboxes with check in them.

There is a button 'Have Disk' . next?
heguru is offline  
Old 01-21-2006, 03:10 PM   #19 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

ive never installed 95 before so im doing this blind. you booted from the cd and its giving you these options?
__________________
Osiris is offline  
Old 01-21-2006, 03:10 PM   #20 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 108
Default

I clicked on 'Browse CD' > it showed me setup.exe. click it?
__________________

heguru is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.