windows 2000 - Page 5 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-04-2006, 05:44 PM   #41 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 9
Default

but if you have 2gb or more like me you won't have a problem!!!
__________________

jamesbond09 is offline  
Old 02-04-2006, 09:09 PM   #42 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,012
Default

Quote:
Originally posted by jamesbond09
but if you have 2gb or more like me you won't have a problem!!!
once 64 bit stuff really gets going over the next few years you would be amazed at how fast it would take before 2 gb will be the minimum for most programs and new systems will come preloaded with 6gb of ram.
__________________

__________________
AMD Ryzen 5 1400 3.2Ghz
16GB CORSAIR Vengeance LPX DDR4 2400 Ram
Crucial M500 240GB SSD (boot drive)
500GB WD 5000AAKX-001CA0
1.5 TB Seagate ST1500DM003
Zotac Geforce GTX 950 2GB GDDR5
Windows 10 Pro 64 bit
mikee is offline  
Old 02-04-2006, 10:30 PM   #43 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

i think it should be illegal to sell computers without at least 512 MB of RAM, even dell's minimum PC has that RAM
talldude123 is offline  
Old 02-05-2006, 12:40 AM   #44 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,012
Default

Ok check this out, it's futureshop's cheapest computer everything on it is pretty good but it only has 256mb ram.

http://www.futureshop.ca/catalog/pro...0070636&catid=
__________________
AMD Ryzen 5 1400 3.2Ghz
16GB CORSAIR Vengeance LPX DDR4 2400 Ram
Crucial M500 240GB SSD (boot drive)
500GB WD 5000AAKX-001CA0
1.5 TB Seagate ST1500DM003
Zotac Geforce GTX 950 2GB GDDR5
Windows 10 Pro 64 bit
mikee is offline  
Old 02-06-2006, 03:21 PM   #45 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932
Default

Quote:
Originally posted by Warez Monster
Because you dont know what the **** you are doing thats why...
Agreed.

Quote:
Originally posted by talldude123
because you shouldnt be using xp on a low-memory computer to start with

the minimum for XP isnt 233 mhz, 64 mb ram, but most people know that pentium 3's even struggle
Once again, "Minimum Requirements" DOES NOT mean "Minimum Requirements to Run Great"!

Minimum reqs are listed to give a low-line base of what will not work, or what platforms are not recommended for the use of the product. It does not mean that the app/OS will run great!

But then again, most people using Windows can't read (or don't), so they expect it to magically work without any effort at all. With minimal tweaking, you can get an XP installation to run circles around a 2000 installation on the same PC.
__________________

-----------------------------------------------
Don\'t hate the player...Hate the game...
ShoobieRat is offline  
Old 02-06-2006, 09:42 PM   #46 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 808
Default

Quote:
Originally posted by ShoobieRat
Agreed.


Once again, "Minimum Requirements" DOES NOT mean "Minimum Requirements to Run Great"!

Minimum reqs are listed to give a low-line base of what will not work, or what platforms are not recommended for the use of the product. It does not mean that the app/OS will run great!

But then again, most people using Windows can't read (or don't), so they expect it to magically work without any effort at all. With minimal tweaking, you can get an XP installation to run circles around a 2000 installation on the same PC.
you are****** exactly****** correct
derrmc is offline  
Old 02-07-2006, 04:22 AM   #47 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 833
Send a message via ICQ to Amd2800 Send a message via AIM to Amd2800 Send a message via Yahoo to Amd2800
Default

Windows 2000 will run o.k on a 500mhz .with 64mb ram ..runs fine

Tall dude ..i would recommend u putting Windows 2000 on your pc thats if it will make it run o.k and not glitchy

problem solved
__________________
NEW PC : The I5-2500 3.3ghz
CPU : Intel I5-2500 @ 3.3Ghz *SandyBridge* - Ram : 8GB DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Asus P8H67-M Pro
HDD0 : 1TB Sata 2 - GFX : ATI Radeon HD6950 2GB - Sound: Realtek 5.1 Onboard - OS1 : Windows 7 Ultimate X64

Dell Studio 1747 Laptop
CPU : Intel I7 - Q720 @ 1.66Ghz - Ram: 4GB Ram DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Dell - HDD: 2x 500GB Sata 2 - OS1: Windows 7 Ultimate X64





Quote:
I want a processor in my brain..... Can i upgrade my ram?

Amd2800 is offline  
Old 02-07-2006, 10:25 AM   #48 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

i cant do that, because windows 2000 doesnt work with wireless...
talldude123 is offline  
Old 02-07-2006, 10:41 AM   #49 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

2000 is faster, but it only 16 bit
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 02-07-2006, 10:54 AM   #50 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 833
Send a message via ICQ to Amd2800 Send a message via AIM to Amd2800 Send a message via Yahoo to Amd2800
Default

Quote:
Originally posted by talldude123
i cant do that, because windows 2000 doesnt work with wireless...
it does work with wireless

im using 2000 on my bros pc ..with wireles
__________________

__________________
NEW PC : The I5-2500 3.3ghz
CPU : Intel I5-2500 @ 3.3Ghz *SandyBridge* - Ram : 8GB DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Asus P8H67-M Pro
HDD0 : 1TB Sata 2 - GFX : ATI Radeon HD6950 2GB - Sound: Realtek 5.1 Onboard - OS1 : Windows 7 Ultimate X64

Dell Studio 1747 Laptop
CPU : Intel I7 - Q720 @ 1.66Ghz - Ram: 4GB Ram DDR3 1333Mhz Dual Channel - Mobo : Dell - HDD: 2x 500GB Sata 2 - OS1: Windows 7 Ultimate X64





Quote:
I want a processor in my brain..... Can i upgrade my ram?

Amd2800 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.