Windows 2000 - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-25-2005, 02:41 PM   #21 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2,306
Default

so how can i get sp4 when I have no internet on 2000 and no installer work.
__________________

__________________
Lonewolf5460 is offline  
Old 08-25-2005, 04:02 PM   #22 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

First off I would reformat windows 2000. sound like something wrong there

why don't you use ethernet from your internet modem? did it have a network hub? if it didn't I would get a motorola unit that did. USB internet can be a pain in the A$$ to configure.
__________________

__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 08-26-2005, 09:57 AM   #23 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2,306
Default

no i cant this is my extra system my good one the family one is connected directly and this does not have a ethernet port.
__________________
Lonewolf5460 is offline  
Old 08-26-2005, 03:10 PM   #24 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2,306
Default

Quote:
Originally posted by EricB
First off I would reformat windows 2000. sound like something wrong there

why don't you use ethernet from your internet modem? did it have a network hub? if it didn't I would get a motorola unit that did. USB internet can be a pain in the A$$ to configure.
It is a fresh install nothing is on it and i just did another on yesterday.
also I am just linking it to my wireless router no networking.
__________________
Lonewolf5460 is offline  
Old 08-26-2005, 10:08 PM   #25 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

Can you download SP4 onto another computer and burn it to CD? I know i have done that before with some old 2000 systems. I dont know with the new Windows update site you might not be able to.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 08-27-2005, 02:57 PM   #26 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 2,306
Default

It is ok I am going linux now I am going to have xp and SuSE in dual boot.
__________________

__________________
Lonewolf5460 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.