Windows on 2 com - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-08-2006, 07:15 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 74
Default Windows on 2 com

hey, i've juz formatted my com but it continue to have problems.. so i wwas thinking of installing the windows xp pro edition instead of home edition but i've only one original key... will it be possible to install on the second com without facing the genuine advatages problems? thanks alot in advance..
__________________

tikitaha is offline  
Old 08-08-2006, 07:57 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

No. what problems are you havin?
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 08-08-2006, 02:16 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 74
Default

My com is slowing down after i formatted and installed the windows xp home edition... the internet is crawling so is the p2p connection... the com is also lagging in starting and in general use.. there's even the 'blue screen' thingy which cause my com to restart halfway..
tikitaha is offline  
Old 08-08-2006, 02:51 PM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

sounds like a hardware conflict with the blue screen. did it do this at all before you formatted? and before you formatted you had a different OS am i right?
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-09-2006, 04:09 AM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 74
Default

Nothing happened to me before i formmatted and yeah i was on professional which my friend gave me... but i can't find that cd key now so i was thinking of installing my sis's cd key
tikitaha is offline  
Old 08-09-2006, 04:15 AM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

well all of that is not genuine so as for your original question yes you will have genuine problems through microsoft just like its designed to do.
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-09-2006, 07:33 AM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 74
Default

hey thanks for the help... i juz notice on the sticker of my sis's xp pro, it says for 1-2cpu.. but when i try to use but the installation windows says invalid cd key...
tikitaha is offline  
Old 08-09-2006, 01:08 PM   #8 (permalink)
Super Techie
 
mBernhardt's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Ohio
Posts: 279
Default

That's because the sticker is an OEM key and you are trying to stick it into a "normal" build.
__________________
"i would never use a firewall, even without a router protecting me. Firewalls are just wastes of memory."
name omitted to protect the innocent

the cake is a lie
mBernhardt is offline  
Old 08-09-2006, 01:19 PM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

yup was this made by a manufacturer that ships oem cds ex: dell, gateway, hp because the key wont work with a normal cd
__________________

__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.