winamp not running.. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-11-2003, 02:09 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 125
Send a message via ICQ to LaO_xTc_RaVeR Send a message via AIM to LaO_xTc_RaVeR Send a message via Yahoo to LaO_xTc_RaVeR
Default winamp not running..

i clicked on the winamp quick launch and nothing appears =(

when i hit alt tab and delete, winamp is in the process menu but thats about it, its not workin, anyone got any ideas?
__________________

LaO_xTc_RaVeR is offline  
Old 08-11-2003, 04:45 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

have you tried reinstalling it
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 08-11-2003, 06:37 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 125
Send a message via ICQ to LaO_xTc_RaVeR Send a message via AIM to LaO_xTc_RaVeR Send a message via Yahoo to LaO_xTc_RaVeR
Default

havent tried reinstalling,
i know its not on the task bar
its a shortcut thats placed on the taskbar and so the target is the exe file and no its not set at 100 opacity lol
LaO_xTc_RaVeR is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.