Is win32us.exe important? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-15-2003, 02:18 PM   #11 (permalink)
Veteran Techist Member
 
Slam'n Systems's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Albany, NY
Posts: 828
Default

No...I act stupid but where is that?
__________________

__________________
3DMark FireStrike Ultra: 4,266
3DMark FireStrike: 12,043

  • Intel Core i7 920 Overclocked 3.2Ghz - Megahalem Cooler
  • eVGA E758-A1 X58 Intel LGA 1366 Motherboard
  • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600 RAM
  • MSI Armor OC 8GB GeForce GTX 1070
  • eVGA 650W G2 Modular Power Supply
  • Thermaltake Armor+ Full Tower Case
  • Samsung 850 EVO 500GB SSD
  • Corsair Force LE 250GB SSD
  • OCZ Vertex 30GB SSD
Slam'n Systems is offline  
Old 08-15-2003, 02:36 PM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 1,015
Default

error checking is inside the c: drive properties. do a complete scan or if you have norton utilities, use the disk doctor.
__________________

devlish96 is offline  
Old 08-15-2003, 09:31 PM   #13 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jan 2003
Location: US
Posts: 3,313
Default

No kidding. The only way I have ever gotten rid of Gator completely is regedit and doing a manual search. Usaully there is VERY VERY many instances.
__________________
You could say I've been around.
Shakie
Shakie is offline  
Old 08-15-2003, 09:55 PM   #14 (permalink)
The Original Mac User
 
mac_mogul's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: America
Posts: 1,515
Default

well, if this isn't the most hilarious thing I've ever heard...

I know it must not be funny for you guys, but I'm enjoying it thouroughly.
__________________

17" MacBook Pro
2.3ghz Intel i7 // 8gb RAM
The older computer
2.53ghz Intel e7200 // 4gb HyperX // EVGA 9800 GTX 512mb // Win7
mac_mogul is offline  
Old 08-15-2003, 10:33 PM   #15 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 1,015
Default

man, is mac_mogul a PC basher or what..
devlish96 is offline  
Old 08-15-2003, 11:47 PM   #16 (permalink)
Veteran Techist Member
 
Slam'n Systems's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Albany, NY
Posts: 828
Default

MicroBell...your becoming a big help for me but I still dont have an answer! LOL
__________________
3DMark FireStrike Ultra: 4,266
3DMark FireStrike: 12,043

  • Intel Core i7 920 Overclocked 3.2Ghz - Megahalem Cooler
  • eVGA E758-A1 X58 Intel LGA 1366 Motherboard
  • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600 RAM
  • MSI Armor OC 8GB GeForce GTX 1070
  • eVGA 650W G2 Modular Power Supply
  • Thermaltake Armor+ Full Tower Case
  • Samsung 850 EVO 500GB SSD
  • Corsair Force LE 250GB SSD
  • OCZ Vertex 30GB SSD
Slam'n Systems is offline  
Old 08-15-2003, 11:50 PM   #17 (permalink)
Veteran Techist Member
 
Slam'n Systems's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Albany, NY
Posts: 828
Default

Here is my Task Manager when I click CTRL+ALT+DEL

...

Attached Images
File Type: jpg 1.jpg (49.1 KB, 37 views)
__________________
3DMark FireStrike Ultra: 4,266
3DMark FireStrike: 12,043

  • Intel Core i7 920 Overclocked 3.2Ghz - Megahalem Cooler
  • eVGA E758-A1 X58 Intel LGA 1366 Motherboard
  • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600 RAM
  • MSI Armor OC 8GB GeForce GTX 1070
  • eVGA 650W G2 Modular Power Supply
  • Thermaltake Armor+ Full Tower Case
  • Samsung 850 EVO 500GB SSD
  • Corsair Force LE 250GB SSD
  • OCZ Vertex 30GB SSD
Slam'n Systems is offline  
Old 08-16-2003, 01:02 AM   #18 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

sometimes if i can't delete i try to cut and paste it to a totally different location, then delete it. sometimes if i need to replace a file i do so as well
__________________
Apokalipse is offline  
Old 08-16-2003, 01:48 PM   #19 (permalink)
Veteran Techist Member
 
Slam'n Systems's Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Albany, NY
Posts: 828
Default

Quote:
Originally posted by MicroBell
Format C: Reinstall OS <----Ultimate Fix.... LOL Anyway..what OS are you useing?? 2000? What is first 3 listings in your pic?? That Normal? Never heard of those programs.
I ain't formating over a simple matter! I am using Windows XP Professional and those 1st 3 listings are my AOL Instant Messanger stuff! (2 Instant Messages)


...


Don't worry, I went through the RegEdit and I cleaned everything with Win32US.exe and man there was a lot of it! Then I went to my Add/Remove Programs and at the bottom I saw win32us as a Program to remove so I removed that and a Win32 BI I also Removed! I then searched GAIN and Gator through my Regedit and cleaned out anything that it could fine!


----------------------------------------------------------------------------
Thanks all for your help!
__________________
3DMark FireStrike Ultra: 4,266
3DMark FireStrike: 12,043

  • Intel Core i7 920 Overclocked 3.2Ghz - Megahalem Cooler
  • eVGA E758-A1 X58 Intel LGA 1366 Motherboard
  • Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600 RAM
  • MSI Armor OC 8GB GeForce GTX 1070
  • eVGA 650W G2 Modular Power Supply
  • Thermaltake Armor+ Full Tower Case
  • Samsung 850 EVO 500GB SSD
  • Corsair Force LE 250GB SSD
  • OCZ Vertex 30GB SSD
Slam'n Systems is offline  
Old 08-16-2003, 09:28 PM   #20 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 25
Send a message via ICQ to klidifia Send a message via AIM to klidifia
Default

also I would say go into command prompt and delete it there?
and RUN liveupdate on Nortons.
__________________

klidifia is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:00 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.