Win XP user loading issue - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-16-2005, 01:15 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Bumblebee Tuna's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 213
Default Win XP user loading issue

I have a PC with 6 user accounts. Two of which when you click on the account, as it boots, you get an error stating that "C:\programs could not be found." I don't know of any program that would use programs as opposed to program files. But anyways, is there a way to get it to stop searching for that file, or is the program that was there need to be completely removed. And if that's the case, how do I find out what was there? I hope this make sense
__________________

__________________
Bumblebee Tuna is offline  
Old 02-16-2005, 02:40 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 1,882
Send a message via ICQ to Demalii Send a message via AIM to Demalii Send a message via Yahoo to Demalii
Default

Hmm.. I can only think of two things right now..

First check run msconfig.exe and check your startup tab under the admin account. If you see something directed at this program files area that doesn't or shouldn't belong, deselect it and restart the rig, see if that works.

Otherwise when you install a program you can select to install for current user or for all users.. If you installed a program for all users before these 2 accounts (causing the problem) were created, perhaps this is an issue? Althought I highly doubt it..

good luck =)
__________________

__________________
Demalii is offline  
Old 02-16-2005, 02:48 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 20
Default

I'm not too sure, but i suggest you go into your user profiles, and see what differs for the 2 that are not working, from the ones that do.

XP gives you the option as a user to customize the desktop etc, and the profile settings are saved on the drive. Perhaps the path to the profiles has been changed, so it cant load their desktop preference?

Check the other accounts and see what files are linked to.
__________________
tamtam777 is offline  
Old 02-16-2005, 12:52 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Bumblebee Tuna's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 213
Default

thanks guys, I did check in msconfig, and there was a start up issue in there. I disabled it and removed whatever remnince was left of it, and that worked. Excellent Smithers
__________________
http://www.bloggerheads.com/mash_qui...er_mulcahy.jpg

AMD Athalon 64bit +3200 2.0GHz
Windows XP Professional
NVidia 9800GTX PCIEx
Creative Audigy 2 ZS Platinum
400Gig HDD
2Gig RAM
19\" LCD Widescreen 4ms
Bumblebee Tuna is offline  
Old 02-16-2005, 08:31 PM   #5 (permalink)
Master Techie
 
Alvin.C's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: London
Posts: 2,581
Default Re:

...are you Mr Burns..?
__________________
Alvin.C

Desktop PC Build 2 - Mini ITX
| Windows 10 Pro (x64) | Intel Xeon E3-1230 v5 @ 3.4 GHz | Zotac NVIDIA GeForce GTX 1080 Mini | ARCTIC Freezer 11 LP CPU Cooler | ASUS P10S-I Mini ITX Server Motherboard | Global Memory 32GB DDR4-2133 ECC RAM | Kingston SSDNow UV400 128GB SSD + 2x128GB SSD RAID 0 | Corsair SF600 600W SFX Modular PSU | SilverStone Milo ML08 Mini ITX Case (with carry handle) |


Desktop PC Build 1 - Micro ATX
| Windows 10 Pro (x64) | Intel Core i5-6600 @ 3.3 GHz | MSI GeForce GTX 1080 Gaming X | Noctua NH-D15S CPU Cooler | Gigabyte GA-Z170MX-GAMING 5 Micro ATX Motherboard | Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-2133 RAM | Samsung 840 PRO 256GB SSD + 2x500GB SSD RAID 0 | Seasonic Platinum Fanless 520W Modular PSU | NZXT Vulcan Micro ATX Case |
Alvin.C is offline  
Old 02-16-2005, 09:34 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Bumblebee Tuna's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 213
Default

I'm having an identity crisis, My little precioussssssssssssss
__________________

__________________
http://www.bloggerheads.com/mash_qui...er_mulcahy.jpg

AMD Athalon 64bit +3200 2.0GHz
Windows XP Professional
NVidia 9800GTX PCIEx
Creative Audigy 2 ZS Platinum
400Gig HDD
2Gig RAM
19\" LCD Widescreen 4ms
Bumblebee Tuna is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.