win xp run command prompt cache/history - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-29-2007, 04:05 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 51
Default win xp run command prompt cache/history

HI,
The run command on one of these computers has a list of previously run commands stored in it and it looks like some web sites too.

I've cleared lists in several places including disk clean, taskbar and firefox. Even ran spybot and ad-aware. I looked at regedit and since I'm not familiar with values I left it along. I did remove temp files from the hidden folders in 'documents and settings' that I thought a previous 'cleaner' program got rid of years ago.

Any ideas where this stuff is located and how the run command window is picking it up and how I can remove it?

thnx.
__________________

Magilla is offline  
Old 12-29-2007, 04:20 PM   #2 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: win xp run command prompt cache/history

Have you tried CCleaner? I know that is good at getting rid of those things. But i would say it is a combo of Temp files, Internet History and such things like htat. Most of which are in hidden folders in the App Data area under the Documents & Settings folder.

Click My Computer>Tools>Folder Options>View>Show hidden files and folders.

The go into C:\Documents and Settings and look in there under the main user account for the App Data folder. Just go in there and clean out any kind of temp folder and internet history.

The easiest thing to do is just use CCleaner. It does all this with a couple clicks.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 12-29-2007, 05:09 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 51
Talking Re: win xp run command prompt cache/history

Well it worked, Ccleaner fixed it. Not sure what else it did but it's gone. It showed in the reg integrity a very long list of stuff. I was to scared to clean yet. There's lots of missing DLL's, mostly from acrobat. Unused file ext., TONS of 'issues', uninstaller issues and old or missing keys. Man some of those go back 5 yrs. Is that slowing down my system?

Thx again for the help
Magilla is offline  
Old 12-29-2007, 05:42 PM   #4 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: win xp run command prompt cache/history

Not a problem.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Please help! What does all this mean? BringItOnSista Viruses, Spyware and Malware 11 12-24-2007 11:40 AM
Hijackthis Log Part 1 chublake HijackThis Logs (finished) 13 11-02-2007 08:14 AM
Analyze please! Rawmaterial HijackThis Logs (finished) 13 10-29-2007 05:12 PM
Spyware Alert beach276 Viruses, Spyware and Malware 2 10-01-2007 11:25 PM
HiJackThis Log whuahu HijackThis Logs (finished) 3 09-20-2007 08:15 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:41 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.