Win XP Pro - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 09-04-2003, 10:58 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Sep 2003
Posts: 2
Default Win XP Pro

This is a strange one. Never had this happen. After I restart my PC, I login and my settings are all different. By this I mean: wallpaper and desktop are completely different. I can still access my folders and private folders. I then reboot again and everything is fine. Has this happened to anyone else? If so were you able to fix it? Thanks for any help.

kidvicious is offline  
Old 09-04-2003, 11:04 AM   #2 (permalink)
Ultra Techie
Join Date: Mar 2003
Posts: 500


is this at home or are you on a LAN?

could be a policy setting, could be permission rights, could be a corrupt SID,,,,

more info plz

Crash Abbott

\"You\'re the Disease, and I\'m the Cure!\"
CrashAbbott is offline  
Old 09-04-2003, 11:07 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Sep 2003
Posts: 2

At home, using XP pro. I have set up as admin access. What other info?
kidvicious is offline  
Old 09-04-2003, 03:18 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
Join Date: Aug 2003
Posts: 753
Send a message via ICQ to Lostman Send a message via AIM to Lostman Send a message via Yahoo to Lostman

I get the same thing sometimes. I use custom themes and after a reboot it will keep the cusom colors, but all the effects are gone along with my wallpaper. It's been doing that for a while.

I pay no attention to it though, as everything else works.
Lostman is offline  
Old 09-04-2003, 05:15 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Sep 2003
Posts: 14
Send a message via AIM to Dave Smith Send a message via Yahoo to Dave Smith

damn this happens to me as well
Dave Smith is offline  
Old 09-05-2003, 02:25 AM   #6 (permalink)
Techie Beyond Description
Apokalipse's Avatar
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,556

there should be a setting (either in "user accounts" or in "my network places" somewhere) that says "all users have the same settings" or something, if this is checked uncheck it

Apokalipse is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:01 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.