Will this work?? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-17-2007, 03:40 PM   #11 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Re: Will this work??

When XP Just came out I was saying the exact same thing That I am saying about VISTA now.

Like you said, Change is a normal process. But Vista is still new. And XP atm is still better IMO. In time, when I believe Vista has improved I will upgrade.

I bash every new OS... Its just what I do... I wait for it a along with every new OS to be heavily, heavily fixed and patched before going to it.

Like, I said, I hated XP just as I hate VISTA now when it first came out.
__________________

Ste is offline  
Old 06-17-2007, 06:50 PM   #12 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,012
Default Re: Will this work??

well im going to try it tomorrow ill tell you how it goes
__________________

__________________
AMD Ryzen 5 1400 3.2Ghz
16GB CORSAIR Vengeance LPX DDR4 2400 Ram
Crucial M500 240GB SSD (boot drive)
500GB WD 5000AAKX-001CA0
1.5 TB Seagate ST1500DM003
Zotac Geforce GTX 950 2GB GDDR5
Windows 10 Pro 64 bit
mikee is offline  
Old 06-17-2007, 06:51 PM   #13 (permalink)
Software Developer
 
Join Date: Mar 2006
Location: USA
Posts: 632
Default Re: Will this work??

Code:
In time, when I believe Vista has improved I will upgrade.
Improved in what regard?

Code:
I bash every new OS... Its just what I do...
Like, I said, I hated XP just as I hate VISTA now when it first came out.
Seems logical...
jaeusm is offline  
Old 06-17-2007, 08:14 PM   #14 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 74
Default Re: Will this work??

Quote:
Originally Posted by jaeusm View Post
Code:
In time, when I believe Vista has improved I will upgrade.
Improved in what regard?

Code:
I bash every new OS... Its just what I do...
Like, I said, I hated XP just as I hate VISTA now when it first came out.
Seems logical...
Im waiting till it improves in terms of driver support and compatability.
Zachalmighty is offline  
Old 06-17-2007, 09:11 PM   #15 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Re: Will this work??

Service pack 1 and then, and or service Pack two. That is what I am waiting for.

JUST as I did for windows XP..
Ste is offline  
Old 06-17-2007, 11:31 PM   #16 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 110
Default Re: Will this work??

well said Makaveli213
__________________
]MY LAPTOP=
Compaq Pressario V6000
an average laptop with Dual Core Processors
1gig of ram, up to 124mb dedicated to games
Nvidia GeForceGo 6150 15.5screen and a 6cell
battery
Games:1)WoW 2)Fable (currently bugged) 3)Age of Mythology
Shane12m is offline  
Old 06-18-2007, 12:41 AM   #17 (permalink)
Software Developer
 
Join Date: Mar 2006
Location: USA
Posts: 632
Default Re: Will this work??

Quote:
Im waiting till it improves in terms of driver support and compatability.
That has little to do with Vista. Driver support falls squarely on the shoulders of hardware vendors.
jaeusm is offline  
Old 06-18-2007, 01:14 AM   #18 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default Re: Will this work??

cmon guys. not another vista, xp war. this is almost as bad as the DVD-R vs DVD+r war


mak you are computer tech and you are knowledgeable in computers. so you can get vista to work for you. but most people off of the street can't. joe blow can't use vista.

hardware vendors hasn't caught up yet with the drivers and software. but it has other issues too.

one example. realtek driver work but you have to manually install it for it to work right. that's not realtek's fault. Vista is slow as **** yet claim to be faster than xp. I get impatient with vista and I'm a computer tech


I'm making a lot of money to put xp on people's vista computer.

vista isn't the most stable os. if it was joe blow would be happy. vista might be the most secure windows OS ever (but the back door is left wide open to ms and other vendors. hackers will exploit that one day then vista will be the most unsecure OS system ever), but it's not the most stable

xp was blazing fast when it first came out, it just wasn't that safe. both service packs made it safe but slowed it to a crawl in the process. it had the same software issues from venders that was eventually fixed.

xp is the stablest windows. that is exactly why it is the most exploited

can we stop the vista vs xp war. some people swear by vista, other by xp. vista is here to stay like it or not. I have it. hopefully one day I can use it as a full time OS.
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 06-18-2007, 10:17 AM   #19 (permalink)
Ste
Do not Stare at my Avatar
 
Ste's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Upon Gleaning Infinity
Posts: 9,577
Send a message via MSN to Ste
Default Re: Will this work??

I just think vista needs more time, thats all. For now XP is (Atm) is not only more stable, but is alot Cheaper.

Its not like I will never upgrade to vista. I just want a couple service packs first..
Ste is offline  
Old 06-18-2007, 10:40 AM   #20 (permalink)
Ultra Techie
 
snypercore's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 738
Default Re: Will this work??

i thought that 128MB video memory was what you needed if you wanted the prettys, it can stull run on lower i thought?

also all you vista fanboys will be ****ed when this antipiracy thing comes in to play...*waits for "im not a pirate though!!"* lol but back on TOPIC i wouldnt recomend you install vista on that machine.
__________________

__________________
snypercore is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Keyboard Doesn't Work in Photoshop CS2 kfc469 Microsoft Windows and Software 2 08-23-2007 09:44 AM
Trying to get a D-link wireless router to work Inziladun Computer Networking and Internet Hardware 7 06-04-2007 04:33 PM
My Old 98-95 computer wont work..read on....... bacus23 Hardware Repairs and Troubleshooting 2 05-13-2007 04:39 PM
USB Mice Don't Work - Everything Else USB Does. Blizzard596 Microsoft Windows and Software 2 03-26-2007 06:35 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.