widgets - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-25-2007, 04:52 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 377
Default widgets

Hi ive herd you can get widgets to make xp look like vista?

where and how?????
__________________

ere_in_cornwall is offline  
Old 01-25-2007, 10:07 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
snypercore's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 738
Default

http://www.wincustomize.com/

TBH they suck, when i first heard of them i was all "ZOMG WIDGETS ON MY DESKTOP COOL" but then i failed to find a USEFUL widget tha was worth using up my RAM so for me they fail.

that site i posted above has tutorials and links to everything youll need sometimes i think there called desktop objects but i could be wrong. if you dont already check out window blinds


BTW my typing is really bad on all my posts 2nyt and lezy (<<hence the "2NYT") but its really late so ..sue me
__________________

__________________
snypercore is offline  
Old 01-26-2007, 06:41 AM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 377
Default

thanks???
ere_in_cornwall is offline  
Old 01-26-2007, 08:52 AM   #4 (permalink)
Grandfather of Techist

\_(ツ)_/
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,307
Default

I use Yahoo's Widget Engine for my widgets.
http://www.majorgeeks.com/download.php?det=4513
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 01-26-2007, 10:13 AM   #5 (permalink)
True Techie
 
fixal0t's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 246
Default

I use DesktopSidebar
Doesn't look like Vista, but has widgets none-the-less.
__________________
Case:NZXT Trinity Silver PSU:Apevia Aspire 500W UV Green Motherboard:Asus A8N-SLI CPU:AMD Athlon 64 3500 CPU Cooler:Zalman CNPS7700-Cu Video:2x eVga nVidia GeForce 6800XT (256MB DDR) RAM:2Gig (4x512 Corsair TwinX dual channel) HDD:160Gig Seagate Barracuda SATA, 200Gig Maxtor SATA III CD/DVD:LG DVD ROM, NEC 16XDVD+-RW
(\__/) This is Bunny. Put him in your
(='.'=) signature and help him on his way
(")_(") to world domination
fixal0t is offline  
Old 01-26-2007, 11:27 AM   #6 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

Opera 9.1 also has widgets.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.