Where is APACHE? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-23-2006, 01:50 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 162
Default Where is APACHE?

Where can I find apache in fedora core 5, yes it is installed.
__________________

lea0001 is offline  
Old 05-23-2006, 02:51 AM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 162
Default

how i get in command or w/e???
__________________

lea0001 is offline  
Old 05-23-2006, 03:47 AM   #3 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

Well your best bet is to ask this question in the Linux Area. Since this is the Windows topic not many here will know this answer.

Linux Area is the best place. they are more knowledgable on Fedora Core 5 than us Windows Geeks.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.