When you shut down XP Pro... - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-11-2005, 08:21 PM   #21 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 14
Default

Sorry about that mess up, heres the advanced tab
Advanced
__________________

Gambitrox is offline  
Old 01-11-2005, 08:27 PM   #22 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Well damn. Humm...Here is an article:

XP Shutdown
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 01-11-2005, 08:55 PM   #23 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

what is your motherboard?
__________________
Apokalipse is offline  
Old 01-11-2005, 09:51 PM   #24 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 14
Default

Where do you find what kind of motherboard do you have?
Gambitrox is offline  
Old 01-11-2005, 10:10 PM   #25 (permalink)
Chillin Techie
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861
Default

http://www.cpuid.com/cpuz.php
__________________
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 01-11-2005, 10:35 PM   #26 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 14
Default

Motherboard info
There's the info. BTW, cool program!
Gambitrox is offline  
Old 01-11-2005, 10:45 PM   #27 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

try here or here
__________________
Apokalipse is offline  
Old 01-12-2005, 11:38 PM   #28 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 14
Default

Thanks! That BIOS upgrade is just what I needed! Problem solved!!!!
Gambitrox is offline  
Old 01-13-2005, 12:08 AM   #29 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 595
Send a message via AIM to Roshi229 Send a message via Yahoo to Roshi229
Default

just a quick note... and i can't remember the solution, but the option for pushing the power button adjusts the setting for manually touching the power button on the case and has nothing to do with the shutdown option in the start menue

you can also make a shortcut for the following to envoke a forced shutdown but that wont' solve it i don't think

%windir%\system32\shutdown.exe -s -f -c "Now Say Goodbye" -t 00

when you right click the shortcut selcect properties and paste these there...

start in
%windir%

shortcut key Ctl + Alt + F <<<< this is for a keyboard shortcut in case it locks up a bit on you

run Normal window

edit**
i'm almost positive that this is a setting in Bios
__________________

__________________
http://www.kbdigisol.com

<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search first, ask later!\"></form>
powered by emily .
Roshi229 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.