When got into XP-PRO got this ERROR - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-26-2005, 02:28 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 2
Default When got into XP-PRO got this ERROR



Any ideas ?
__________________

AlAzeeM is offline  
Old 05-26-2005, 02:39 PM   #2 (permalink)
Memberbot
 
Elbatrop1's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 4,057
Default

Have you done any virus scans lately with an updated scanner? Although this seems like really simple advice, it kinda looks like this problem would have been caused by a virus.

Also, a really good way to get viruses is file sharing programs like Shareaza (on your desktop).
__________________

__________________

Intel E6750...........PSN: ELBATROP
XFX nForce 650i Ultra
Patriot PC2-6400 8GB (4x2GB)
eVGA 9800GT
36GB WD Raptor
120GB SG
1TB SG
Logitech X-530
Samsung SyncMaster 931c
Samsung SyncMaster 750s
Windows 7 Home Premium 64
Elbatrop1 is offline  
Old 05-26-2005, 03:28 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 2
Default

AVG FREE FULL UPDATED and scanned my PC = NULL FOUND !

AD AWARE FULL UPDATE + SCANNED = NULL PROBLEMS

HIJACK THIS CLEAN !
AlAzeeM is offline  
Old 05-26-2005, 04:02 PM   #4 (permalink)
It's all just 1s and 0s
 
office politics's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: in the lab
Posts: 6,555
Send a message via MSN to office politics
Default

run disk cleanup wizard, delete temp files
office politics is offline  
Old 05-26-2005, 04:45 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,100
Send a message via AIM to Blitze105 Send a message via Yahoo to Blitze105
Default

Try using a restore point.
__________________
I'm Forgetful! so if i stop posting on something that i was helping you with... PM me or IM me
yahoo and aol: blitze105
you can always IM or PM me if i offend you as well, i will edit the post if i have.
Blitze105 is offline  
Old 05-26-2005, 05:02 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 192
Default

Am having this problem myself it occur from time to time...but i just ignore it and things goes fine...
I doubt it could be causing any problems.
__________________

weswes is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:28 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.