Weird XP Problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 12-03-2007, 07:41 PM   #1 (permalink)
Super Techie
The Napster's Avatar
Join Date: Aug 2006
Location: In my car
Posts: 250
Send a message via AIM to The Napster Send a message via MSN to The Napster
Default Weird XP Problem

Ok i was trying to fix my friends computer but i ran into a road block. The system would boot and get to the menu to start in safe mode etc. or normally. After selecting either one (all did the same) the computer would just restart. I managed to fix this by taking out the ram and putting it back in and resetting the bios settings. Now it sucessfully got to XP and logged in. Then i restart it and it asks to do a disk consistancy check which i allow it to do. It starts fixing the disc and gets to somewhere around 96% of repairing the files and the computer restarts again and goes to the disc check again. This time it suceeds 100% but now when it gets to the logon screen it says select username to logon......only there are no users. Just a plain blue blank, as if there are no users on the computer......It didnt use to go to this screen, it would just logon by itself. I tried going into safe-mode to get into the admin account but even that wasnt there. Any ideas as to what went wrong and how to fix it? I had the thing fixed until it disc checked. My last resort is to reformat. Thanks in advance.

DFI infinity RS 482
3Gig Corsair PC 3200
AMD X2 4400+ 2.4ghz
250Gig Samsung SATA 3.0 7200rpm
250Gig Hatachi SATA 3.0 7200 rpm
60Gig Maxtor ATA 5400 rpm
2x160Gig WD SATA 7200 rpm RAID-0
ATI X850XT 256mb
Antec TruePower 430
The Napster is offline  
Old 12-03-2007, 08:26 PM   #2 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
KSoD's Avatar
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default Re: Weird XP Problem

Have you tried a Repair install?
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Weird Connection Problem ZeeLex Computer Networking and Internet Hardware 2 11-19-2007 01:53 PM
Weird Problem - Maybe RAM freeze? pc_boy Microsoft Windows and Software 9 11-05-2007 07:19 AM
Weird cd burning problem endezeichen Hardware Repairs and Troubleshooting 1 08-18-2007 02:11 PM
weird 56K/phone line problem bnuk013 Hardware Repairs and Troubleshooting 3 04-18-2007 02:44 PM
Really Weird Power Boot Problem i_am_a_robot Hardware Repairs and Troubleshooting 1 04-10-2007 07:13 AM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:47 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.