Weird stuff happening after sp2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-08-2004, 08:04 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 100
Default Weird stuff happening after sp2

Im not very sure if this has happened only to me after installing sp2 .My boot screen has changed a bit.It doesnt display "Windows Xp Proffesional"loading ....it just displays "Windows Xp"
Its kinda weird
__________________

human_clay is offline  
Old 09-08-2004, 10:27 AM   #2 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932
Default

MS is trying to phase out XP-Home.

XP-Pro makes them more money, is better featured and stable, and it's proving to be a mess for them to support two versions of the same OS.
__________________

__________________

-----------------------------------------------
Don\'t hate the player...Hate the game...
ShoobieRat is offline  
Old 09-08-2004, 11:29 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 185
Default

Does that mean that SP2 is supposed to upgrade or are those of with home gonna have to bite the bullet and buy the upgrade?
__________________
\"The surest way to corrupt a youth is to instruct him to hold in higher esteem those who think alike than those who think differently.\" Friedrich Nietzsche
cajun33 is offline  
Old 09-08-2004, 11:42 AM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

I had XP Home for a short while, but after switching to Pro, I could never go back to home. I think MS should phase out Home, I never really saw the need for it to begin with.
beedubaya is offline  
Old 09-08-2004, 11:54 AM   #5 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2,932
Default

XP-Home was a lite version made for non-computer-knowledgable people who wanted to use the latest stuff (movies, music, etc, Office XP, etc.). Unfortunately it became both a marketing problem and a programming problem. You couldn't effectively run two marketing campaigns, and every time you did an update for Pro, you had to strip/correct it for Home, which was a hassle and created two sets of bug tracks.
__________________

-----------------------------------------------
Don\'t hate the player...Hate the game...
ShoobieRat is offline  
Old 09-09-2004, 12:57 AM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 100
Default

you guys mean to say that whats happening to my OS after installing sp2 is absolutely normal??
human_clay is offline  
Old 09-09-2004, 01:00 AM   #7 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: May 2004
Location: Oklahoma
Posts: 5,280
Send a message via AIM to beedubaya
Default

Quote:
Originally posted by human_clay
you guys mean to say that whats happening to my OS after installing sp2 is absolutely normal??
Yea, my friend installed SP2 and had the same thing happen. No worries. As for me...I am not making the move to SP2 until I need its features lol.
beedubaya is offline  
Old 09-09-2004, 01:53 AM   #8 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 100
Default

Olrite...Thank u
__________________

human_clay is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.