weird problem...virus? or failing hdd - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-19-2007, 08:30 PM   #1 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default weird problem...virus? or failing hdd

ok ive been getting some weird, like really weird problems after unsucessfully trying to install mce2005. it didnt install, so i reinstalled xp sp1, and have backups of all my old files on my other hdd. so i go to update to sp2, open the file, and it said something about the middle of the file could not be read. i get the same error for every .exe file on that hdd. then it opens up a dl.exe file, and my internet usage lgith on my router goes straight bonkers, doesnt stay lit, just flashes very rapidly. the internet usage light stays still, but the light that indicates my pc is on the network is always flashing...would this be a virus?

and the second part, where the files can not be read, would that be failing hdd?

light pattern: _ = .25 second blank, + = .25sec lit

_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+_+...etc, it goes on forever then i will try to access the internet, and i cant even load google, then the router resets. as soon as my pc leaves the network, it stops restarting. i dont know what it is, but if its a virus its already on this install that has been running for little less than an hour now. not really sure what it is, i will attach a screenshot in a bit.
__________________

__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 04-19-2007, 08:49 PM   #2 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default Re: weird problem...virus? or failing hdd



i had to scratch the program name out because it would probably get me yelled at about the name of the prog....
*cough*xphack.exe*cough*

btw, that is not a virus, ive had it for about a year now and just love it, gets it done, easyiest way to set it up when im working in my garage as we have no internet in there, and thats where im set up now (had to go find my wireless pci card to get on, i aint movin it till its done)
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
weird 56K/phone line problem bnuk013 Hardware Repairs and Troubleshooting 3 04-18-2007 03:44 PM
Really Weird Power Boot Problem i_am_a_robot Hardware Repairs and Troubleshooting 1 04-10-2007 08:13 AM
HDD Failing or Virus Corrupting Windows? spikoman69 Hardware Repairs and Troubleshooting 10 04-09-2007 06:42 PM
Proof Of Concept Virus For iPods Running Linux Osiris Linux and Open Source 0 04-06-2007 12:57 PM
just changed power supply, weird harddrive problem (sata) idrisguitar Monitors, Printers and Peripherals 0 03-31-2007 11:47 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.