weird prob - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-05-2004, 08:19 PM   #11 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 29
Default

yeah I just thought it might have... ill delete them and see if they come back
__________________

hambo_12 is offline  
Old 07-06-2004, 06:04 PM   #12 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 116
Default

hey did u try the redlof remover of xp from norton..??
__________________

Vnet is offline  
Old 07-06-2004, 06:17 PM   #13 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 9
Default

go to

http://security.symantec.com/sscv6/d...d=ie&venid=sym

Scan your system from Symantec
onsitetech is offline  
Old 07-06-2004, 06:24 PM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 29
Default

Yeah tryed everything I can think of. Microsoft emailed me back and said the same thing as you vnet.
hambo_12 is offline  
Old 07-06-2004, 06:38 PM   #15 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 29
Default

Thanks onsitetech, I tried the removal tool and it found zilch, nussing... Im running out of ideas... Just deleted the files and they havent come back yet, but I still wanna know if i have a virus or not...
__________________

hambo_12 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.