weird file symbol - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-19-2004, 02:08 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 6
Default weird file symbol

Anyone seen these? I've noticed them the past couple of days. There were just a few so I deleted them. Scanned them first and it didn't detect any virus. When I checked out the property box it showed them as having no size. Haven't got a clue. Here is a .gif snapshot I made of one.
Attached Images
File Type: jpg cpu1.jpg (16.7 KB, 50 views)
__________________

carz is offline  
Old 01-19-2004, 04:55 PM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 164
Default

do you have any anti-spyware on your computer ? like spybot or ad-aware.if not, you should.
__________________

__________________
\"you cant hold a good techie down\"
petogaz is offline  
Old 01-19-2004, 06:39 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 6
Default

Yeah, I'm running Zone Alarm Pro, Spybot, and the virus scanner from V com. I recently checked for updates for the v scanner and spybot. Hmmm. I've just never seen those before.
carz is offline  
Old 01-19-2004, 08:33 PM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 189
Send a message via ICQ to RoyalW Send a message via AIM to RoyalW Send a message via Yahoo to RoyalW
Default

Just "Open With..." notepad.
See if it gives you a clue.
It apparently just doesnt have an extension which is the main reason. And the symbol name just to throw you off.
__________________
Windows XP Pro 2002 (SP2)

Intel Northwood 2.4GHz
Compaq Evo D510 SFF
768MB DDR PC2100
NVIDIA TNT2 32MB
Intel 82801 (AC\'97)
C: 40GB (FAT32)
RoyalW is offline  
Old 01-19-2004, 09:30 PM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 6
Default

ok, did that, Opened with Notepad and it was just blank. the one displayed is the only one I didn't delete yet. I guess I'll just delete it as nothing abnormal has been happening to my system (yet).

thanks for the help
carz is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.