website help - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-11-2006, 08:00 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
snypercore's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 738
Default website help

ok i am registering a free doamin a .tk doamin. i am going to create a website and use this doamin. once i have this doamin what do i do as tis a free doamin it will not host my website. im kinda in the unknown about all this so adive n help would be appreciated. heres hwo i thoguht it would work (for Free)

find free domain
create website (in my case in HTML in dreamweaver)
find a free web hosting service
give my .tk account the free hosting address and vwalla

this is what i thought but maybe im wrong but i like to learn so


P.S while making a website in dreamweaver or any web builder, when i insert an image by say drag and drop not through [img] tags does this images need to be hosted seperately? or will it upload witht he site?

all help is very much appreciated
__________________

__________________
snypercore is offline  
Old 08-11-2006, 10:09 PM   #2 (permalink)
Mr Beans Sidekick
 
Join Date: Apr 2006
Location: Canada
Posts: 563
Send a message via MSN to Max Power
Default

um you upload your files for your website to a host.. then get the link for your site.. for me its.

www.freewebs.com/foostaple1/home.html

Then when you register a .tk domain it will ask you for the URL to your website.. put in your url for your host?

I cant help you with the site builder/dreamweaver i dont use them.


- BTW if you want to be taken seriously try writing proper.. you have spelling mistakes and I had to read your post about 3 times to understand what you were asking and im not sure if I even got it.
__________________

__________________
Max Power is offline  
Old 08-12-2006, 04:38 AM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default Re: website help

Quote:
Originally posted by snypercore

P.S while making a website in dreamweaver or any web builder, when i insert an image by say drag and drop not through [img] tags does this images need to be hosted seperately? or will it upload witht he site?

all help is very much appreciated
if you drag and drop the image it will automatically put the link to that image on the server the image is on if you want to you can save the image and put it on your server but that isnt needed if you know the server will not fail with the image you want.
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.