Warez Monster has an issue - Page 7 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-19-2006, 11:31 AM   #61 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Thumbs down

It's also with HP Compaq's
__________________

Osiris is offline  
Old 06-20-2006, 11:49 AM   #62 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 164
Default

same chipsets maybe??
What a wierd issue though
__________________

__________________
Skuzzle - Powered by Badgerbyte Web & IT Services
www.drive4fun.co.uk check it out
Skuzzle is offline  
Old 06-20-2006, 11:49 AM   #63 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 228
Send a message via ICQ to selina Send a message via Yahoo to selina
Default

i was having a lot of problems like yours. but i started notricing all those problems would happen when the pc's were joined in the company domain. this company domain has been messed up from the very beginning so it doesn't surprise me. but it's still frustrating. we've converted all servers to virtual and most of the problems disppeared.
what i could understand from your postings is that they work fine until you join them to the domain...
i know this doesn't solve the problems but i thought it might help to redirect where you look at....
selina is offline  
Old 06-20-2006, 12:03 PM   #64 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Where you able to pinpoint anything? Ive got the machine on the network domian right now but without the video drivers.
Osiris is offline  
Old 06-20-2006, 12:29 PM   #65 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 2,258
Default

what chipset and drivers are you using?
Inaris is offline  
Old 06-20-2006, 01:01 PM   #66 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 228
Send a message via ICQ to selina Send a message via Yahoo to selina
Default

no, i wasn't able to pinpoint other than *something* in domain wasn't right. it could be structure, or just some corrupt data in it. i really don't know. if you have 2 identical machines, why dont' you try doing exact the same thing but only one of them in the domain and see if it makes any difference.
my point here is that it may not be the hardware settings.

btw, do you have any other (could be minor) problems on other pc's within the domain? are they running on win xp?
selina is offline  
Old 07-17-2006, 12:02 PM   #67 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

I finaly figured out my problem but it still makes no sense. I usually add another admin account called captain. I had it sent to the Columbus, OH plant and they used the standard image since I make my own. Well they dont add another admin account for rename the administrator account for some reason. But the guy that did it, logged in fine to the domain. So I got it back, added office 2003 and a few other items, including the captain account and it was corrupted again as soon as I joined the domin. So I re-imaged it again, this time with out adding the captain account, and it worked just fine. What I want to know is why? Why don't this happen on the laptops? This is confusing but atleast I got it figured out
__________________
Osiris is offline  
Old 07-17-2006, 12:04 PM   #68 (permalink)
S e c u r e d
 
Join Date: Feb 2005
Location: Somewhere Sunny
Posts: 3,760
Default

wtf? That is weird man. Did you log the bug and send it to M$? LOL geezus.

Congrats on figuring that out Monster.
__________________
brady is offline  
Old 07-17-2006, 12:17 PM   #69 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Talking

No I didnt. I'm still not content that the problem is fixed since it dont happen on the other machines yet. I'll give it a week or so and see if the machines have any problems logging on. This wasted a lot of my time but atleast I stuck with it and figured it out.
__________________

__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.