want to hide internal IP - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-28-2005, 05:37 PM   #1 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,007
Default want to hide internal IP

i want to hide my internal IP address and have tried thru my router and thru other means but it is still visible when i go to www.auditmypc.com. its really starting to irritate me. got any ideas? my router doesn't seem to want to cooperate with this task.
__________________

jaksback is offline  
Old 01-28-2005, 05:48 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

I've found a program called JAP which apparently acts as a proxy server
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 01-30-2005, 11:22 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1
Default

Try http://www.hiproxy.com/rip.htm to check for your REAL IP address.
HiProxy works with any routers. It is a proxy utility with many features - easy browser proxy setting, import and verify proxy servers, support for HTTP, HTTPS, SOCKS4/5 proxies. Works with Internet Explorer, Firefox, Netscape and Opera browsers.

makaroni is offline  
Old 01-31-2005, 12:16 AM   #4 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,007
Default

JAP did not support firefox unfortunetly.

hiproxy seems what i am looking for but it does cost money after the 30-day free trial (no i dont want a way to get around that).

anyone got any other ideas?

I have heard of patch management....not too sure what that is....
jaksback is offline  
Old 01-31-2005, 07:56 AM   #5 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

invisible browsing
__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 01-31-2005, 10:56 AM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 18
Default

with outpost firewall your internal ip address is not displayed when you do the audit on the link above.. thats what I'm using
techsupport is offline  
Old 01-31-2005, 11:01 AM   #7 (permalink)
PowerQuest / Opera
 
TheMajor's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Netherlands
Posts: 10,177
Default

I am not using FireWall and it displays my IP (192.168.0.66) Damn, maybe I should install SyGate again.

Jak, I suggest you get SyGate.
__________________
TheMajorMMX - Intel P200 MMX @ 225Mhz - V-Tech (PcPartner) Baby-AT mb w/ Intel Triton TX chipset - Nvidia Riva TNT2 M64 w/ 16MB - 256MB M-Tec SDRAM - Still running.....
TheMajor is offline  
Old 01-31-2005, 11:04 AM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 18
Default

i have been using bit defender firewall/anti-virus.. after running the audit it showed my internal address so I switched to outpost firewall and it doesn't show it anymore.
techsupport is offline  
Old 01-31-2005, 02:25 PM   #9 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,007
Default

i must check out this outpost, but which version of outpost are ya'll using? pro, free, 2.5 or older?
jaksback is offline  
Old 01-31-2005, 02:57 PM   #10 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 2,007
Default

well, i have outpost pro and it still shows my internal ip thru www.auditmypc.com. so wtf?

what setting do i need to reconfigure?
__________________

jaksback is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.