Volume in drive C is MS-RAMDRIVE - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-24-2005, 03:00 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 66
Send a message via AIM to Mitsu3kGTVR4
Default Volume in drive C is MS-RAMDRIVE

I'm trying to update my bios, and the files to do it are located on my C drive. When booting up with a win98 startup disk, I can get to C:\ but I don't think it's C:\ on my hard drive... when typing "dir" nothing is there that's on my hard drive. It has a bunch of other files and on top it says, "Volume in drive C is MS-RAMDRIVE"

anyone know what's going on and how I can access my C drive?
__________________

Mitsu3kGTVR4 is offline  
Old 11-24-2005, 03:17 PM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 66
Send a message via AIM to Mitsu3kGTVR4
Default

my friend just told me you can't.... i was thinkin that too (NTFS)

anyway that you can do it?
__________________

Mitsu3kGTVR4 is offline  
Old 11-24-2005, 03:33 PM   #3 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

why are you updating your bios that way?
__________________
Osiris is offline  
Old 11-25-2005, 10:16 AM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 66
Send a message via AIM to Mitsu3kGTVR4
Default

i don't know... i did end up just using liveupdate
Mitsu3kGTVR4 is offline  
Old 11-25-2005, 12:47 PM   #5 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

Im confused now..you use liveupdate to update you bios? whos live update?
__________________
Osiris is offline  
Old 11-25-2005, 12:52 PM   #6 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 66
Send a message via AIM to Mitsu3kGTVR4
Default

yeah, MSI liveupdate to update my BIOS and it does it right in windows

they're really good with that stuff
Mitsu3kGTVR4 is offline  
Old 11-25-2005, 12:55 PM   #7 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

OK..I didnt know if you knew what you were doing...I thought you mean Symantec Live update since you didnt say....
__________________

__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.