VNC Login - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-19-2006, 12:19 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 96
Default VNC Login

Hi There,
Got a little problem with using VNC in our company, but it only affects 2 of our network admins. Basically, all admins have the same group membership in Active Directory, including domain admin access. As I said, only 2 of us are not able to connect to users' PC's using our domain authentication. Basically it just rejects our password. We also have a limit set for password rejection set to 3. When I try to sign into VNC, it automatically locks me out in Active directory, which tells me that VNC is in fact querying the domain controller for authentication but something just isnt returning the correct information. Does anyone have any insight into what might be happening? Thank you very much in advance.
__________________

Brain is offline  
Old 04-20-2006, 07:38 AM   #2 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 96
Default

bump
__________________

Brain is offline  
Old 04-20-2006, 02:13 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 33
Default

delete the 2 admin accounts and recreate them by copying an admin account that is known to work.
black_ws6 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:54 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.