Vista Security - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-24-2007, 03:56 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 30
Default Vista Security

Im using Eset NOD 32 anti virus software on my XP computer now. I am going to upgrade to Vista soon. Will my anti virus software still work? Also if it wont work should I wait untill Eset release a new upgrade and use nothing? Please advise me on what to do.
__________________

sTATICO7 is offline  
Old 01-24-2007, 04:17 AM   #2 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

yes NOD32 works on Vista. There arent any firewalls that work yet but almost all AV Apps work.
__________________

__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 01-24-2007, 05:49 AM   #3 (permalink)
Master Techie
 
baronvongogo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom, Warrington
Posts: 2,756
Default

Windows new firewall is good enough for now anyway no need for 3rd party apps in that department yet.
__________________
baronvongogo is offline  
Old 01-24-2007, 06:44 PM   #4 (permalink)
Call me Mak or K
Mod Emeritus
 
KSoD's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: C:\
Posts: 35,647
Default

BitDeender just released a new Security suite that works fully on Vista.
__________________
I do not accept support questions via EMail, PM, IM or my G+ page!

Phone: LG Optimus G Pro
Running: Stock JB from LG with Nova Launcher

KSoD is offline  
Old 01-24-2007, 07:16 PM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

Quote:
Originally posted by Makaveli213
BitDeender just released a new Security suite that works fully on Vista.
BitDefender antivirus has the highest detection rate, i just don't know if it's a resource hog...
talldude123 is offline  
Old 01-25-2007, 04:47 AM   #6 (permalink)
Master Techie
 
baronvongogo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom, Warrington
Posts: 2,756
Default

bit defender is fine doesnt take too much and finds plenty of things, although can be wrong at times too.
__________________

__________________
baronvongogo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.