Vista & my Wireless Network - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-31-2007, 08:12 AM   #1 (permalink)
Try again!
 
Join Date: Jan 2005
Location: Ohio
Posts: 896
Send a message via AIM to motoxer4533 Send a message via MSN to motoxer4533
Default Vista & my Wireless Network

Hey everyone,

I recently installed Vista onto a partition in my HD so I can dual boot it & XP.

After installing a few programs to test out Vista, I realize that I want my internet, so I installed the drivers for my Wireless NIC (Netgear WG311T).

Then, I restarted my PC in hopes of detecting my wireless network, which didn't happen.

Vista won't even recognize my wireless NIC, and when I try to search for a wireless network, it will say that it can't find any.

I have no problems setting it up on XP, but of course Vista is giving me problems. I tried downloaded a file from Netgear (NETGEAR Product compatibility for Microsoft Windows Vista)
but it didn't do anything.

Can anyone help me? Thanks.
__________________

motoxer4533 is offline  
Old 03-31-2007, 11:05 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,585
Default Re: Vista & my Wireless Network

is your wireless nic an add on or a part of the mobo? If mobo, you may need to enable in bios?
__________________

atomic tofu is offline  
Old 03-31-2007, 08:58 PM   #3 (permalink)
Master Techie
 
Alvin.C's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: United Kingdom
Posts: 2,580
Default Re: Vista & my Wireless Network

Hello,

So it's not listed in device manager?...not even an Unknown Device?
__________________
Alvin.C
linkedin.com/in/alvinwkchan

|Gaming PC| |Dell Latitude E7250| |Macbook Air 13" (Mid 2013)|
|Windows 10 Pro (x64)| |Intel Core i5-6600 @ 3.3 GHz| |MSI NVIDIA GeForce GTX 1080 Gaming X| |Noctua NH-D15S CPU Cooler| |Gigabyte GA-Z170MX-GAMING 5 mATX Motherboard| |Samsung 840 Pro 256GB SSD| |Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4-SDRAM| |OCZ ModXStream Pro 700W Modular PSU| |NZXT Vulcan Micro ATX Case|
Alvin.C is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Network connection drops pigmaster Computer Networking and Internet Hardware 7 04-03-2007 12:44 AM
Alternative to wireless zero service? ainstushar Computer Networking and Internet Hardware 9 03-31-2007 01:47 PM
upgrade to vista j3wcl@w Microsoft Windows and Software 23 03-30-2007 01:27 AM
Is Vista seeing memory on my 8800GTS 320MB wrong? phexac Microsoft Windows and Software 2 03-26-2007 12:03 AM
Windows Weakness Could Lead to Network Hijacks Osiris Viruses, Spyware and Malware 0 03-25-2007 10:03 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.