view web page source code - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-22-2002, 11:15 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 16
Default view web page source code

Hi,
An early thanks.

Cant view source code for web pages using IE 6.0, but can using Netscape!!! Tried view->source and also right-clicking on page and chosing source. Nothing works with IE.
Running XP Home edition.
Thanks,
Therat
__________________

Therat is offline  
Old 10-23-2002, 12:50 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 338
Default

has something happened to your copy of notepad? should be in c:\windows\system32\
__________________

Seloce is offline  
Old 10-23-2002, 09:02 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 16
Default

Seloce,

As far as I can tell, Notepad is working. I can call it, update,save,etc. I can view source code from saved web pages from diskette or desktop... I hope that helps. Just cant do it online with IE.
Thanks for quick response
Therat
Therat is offline  
Old 10-23-2002, 09:50 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 338
Default

not sure then. there is no visible setting that I'm aware of in IE. I would re-install IE6. that should take care of the problem.
Seloce is offline  
Old 10-24-2002, 12:04 AM   #5 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 16
Default

Hi Solace,
I thank you for your help and suggestions.
Being a "virgin techie" brings forth another ? then. I only have restore CD's. Bought system pre-installed. Can I just re-install IE from these CD's ??? or does the whole system have to become 'new' again?
Thanks,
Therat
Therat is offline  
Old 10-24-2002, 12:06 AM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 16
Default

And another thing....
To Pres. Bush--dont invade Iraq...just send many copies of Windows XP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Therat is offline  
Old 10-24-2002, 12:55 AM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 16
Default

To Seloce and all who looked and thought about it,

Thank you for your efforts. I've received info about this problem. There was a solution at Microsofts site. It was that the Temp Internet File needed to be deleted!!! Too big, space filled-up.

Thanks again and I do appreciate all.
Therat (Ken B.)
Therat is offline  
Old 10-24-2002, 01:57 PM   #8 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 338
Default

Cool, easy enough.

but just so you know, you can download internet explorer as a stand alone. just go to download.com.com or some other file server site and search for it.
Seloce is offline  
Old 10-24-2002, 04:06 PM   #9 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 16
Default

Thanks. Will keep that in mind.
__________________

Therat is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:53 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.