video thumbnails - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-03-2007, 02:31 PM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2006
Location: Michigan, US
Posts: 92
Send a message via AIM to WeirdClayJisKOO Send a message via MSN to WeirdClayJisKOO Send a message via Yahoo to WeirdClayJisKOO
Default video thumbnails

i'm just curious why some videos in my collection of music videos show a thumbnail preview, and some do not. i think it's something to do with the codec? and is there any way i could get them all to show a thumbnail?

also, i'm running vista and certain videos the sound will play properly but the video is super fast. again i thin it's the codec, but what can i do about this?

thanks :]
__________________

WeirdClayJisKOO is offline  
Old 02-03-2007, 04:44 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 7,915
Send a message via Yahoo to talldude123
Default

I installed K-Lite Codec Pack, everything works fine.
talldude123 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.