video issues - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-10-2006, 09:09 PM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default video issues

I am having video issue on my computer and someone told me this is what I need and d/l

http://www.viaarena.com/default.aspx...0&SubCatID=108

Can someone please verify this for me please? I d/l 'd it. It was a zip file which I unzipped to a folder I called drivers on the HD but I can't find the executable. Can someone please help me out. I would really appreciate it.
__________________

24giovanni is offline  
Old 08-10-2006, 09:16 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

the link doesnt work. what graphics card do you have?
__________________

__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-10-2006, 09:31 PM   #3 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default

here is the correct link...sorry

http://www.viaarena.com/default.aspx...0&SubCatID=108
24giovanni is offline  
Old 08-10-2006, 09:35 PM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default

I don't know why it isn't working because it is in other forums. May have to copy and paste into your browser....sorry.
24giovanni is offline  
Old 08-10-2006, 09:38 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

what are the video issues you are having and what graphics card do you have?
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-10-2006, 09:44 PM   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default

i upgraded from 98 to 2000. the new drivers I was told are at that site and I d/l 'd it. It was a zip file which I unzipped to a folder I called drivers on the HD but I can't find the executable.
24giovanni is offline  
Old 08-10-2006, 10:08 PM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 406
Send a message via AIM to Tox1cThreat
Default

ok, you just told us your operating system.

Where did you down load the drivers from?
do you know how to find out what video card you have?
and what exactly do you mean by issues? does hte screen flicker, is it too dark?

And is this a desktop or a laptop?
__________________
<center></center>
Tox1cThreat is offline  
Old 08-11-2006, 07:03 PM   #8 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 878
Default

I installed this from it's site

http://www.viaarena.com/default.aspx...0&SubCatID=108

Which I was told were the correct drivers. I am putting windows 2000 server on a compaq presario 7360. This driver solved my VIA tech vt8501 graphics controller but not "multimedia audio controller" I was told the drivers to solve my "multimedia audio controller" are there as well but I am having a hard time finding it. What do I need to do please? I appreciate any help. Oh it is a desktop as well.
__________________

24giovanni is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.