Video editing problems. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-18-2007, 03:05 PM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,261
Default Video editing problems.

Hey guys. Been a while since I posted here, but here we go:

Any time I try to import a video clip into Windows movie maker, it displays a little progress bar which goes to 100% and then it just hangs. After a couple minutes, I'll click cancel on the progress bar and it'll hang again. After another couple minutes, the video clip is imported successfully. When I try to add another clip using this method, the program just hangs entirely and I have to ctl+alt+del it, but task manager doesn't display it as "not responding".

I also try to use Pinnacle Studio 9 to make my movies, but when I import the clips into Studio 9, they are not playable and it won't render the video.

Any ideas what's going on? I just updated my graphics drivers and the problem is still occuring. Any suggestions are appreciated.
__________________

woot7800GT is offline  
Old 02-18-2007, 03:54 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,261
Default

This just in:

It's giving me this error:

C:\Documents and Settings\Trevor Mady\My Documents\My Videos\MyVids\Car\MOV035.mpg could not be imported. An interface has too many methods to fire events from
woot7800GT is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.