Video - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-08-2006, 02:11 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 72
Send a message via Yahoo to anzuanzy
Default Video

I having a severe trouble with my p4 2.7 computer, problem is while I play the video its works but getting interruption that is I am getting stills, i checked the cd, vga, ram, even I formatted my pc but the problem is the same, I changed the processor also my motherboard is D845GEBV2/D845PESV, ram of 513 mb DDr, what I do plz help me . there is lot of dust in my computer, i checked all the cd that has video files, and in all most all application but the problem is happeining. What I do ?
__________________

__________________
:amazed:
anzuanzy is offline  
Old 08-08-2006, 02:32 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

try copying one of the videos to your harddrive and playong them see if that helps if it does then you need a cd drive with a faster read speed also update the video drivers.
__________________

__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-08-2006, 02:34 AM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 72
Send a message via Yahoo to anzuanzy
Default

i tried the way u said, i copied files to my hard drive but same things is happending
__________________
:amazed:
anzuanzy is offline  
Old 08-08-2006, 02:38 AM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

ok update the video drivers if that doesnt help start shopping for a new video card.
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-08-2006, 02:49 AM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 72
Send a message via Yahoo to anzuanzy
Default

i updated all
__________________
:amazed:
anzuanzy is offline  
Old 08-08-2006, 02:52 AM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

you updated the video card? what kind is it? also have you tried other videos?
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-08-2006, 03:01 AM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 72
Send a message via Yahoo to anzuanzy
Default

i update the video card, then its happend the smae then i replaced another one, i sure the problem not belongs to the vga, ram, processor , cd drive i thik it could be the trble of my mother board plz help me, are ther any dma enabling in bios to get the full flow of video
__________________
:amazed:
anzuanzy is offline  
Old 08-08-2006, 03:19 AM   #8 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 72
Send a message via Yahoo to anzuanzy
Default

hello are u ther ?
__________________
:amazed:
anzuanzy is offline  
Old 08-08-2006, 03:04 PM   #9 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,909
Send a message via AIM to jcortes
Default

if its a PnP video card it should configure itself there is no need to configure the DMA in the bios and you never answered my 2 other questions what kind is it, make and model? also have you tried other videos?
__________________

AIM = jcortestechhelp
jcortes is offline  
Old 08-09-2006, 09:14 AM   #10 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 72
Send a message via Yahoo to anzuanzy
Default

friend, actually yesterday i changed all my componenet except my sound card 2.1 genius, this was make the trouble, i removed the driver software from the device manager, but i forget to remove all the sofrware from the add remove programme, today i just removed it its working, i thought it may be the trouble of my motherboard, harddisk ...
__________________

__________________
:amazed:
anzuanzy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:47 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.