Vga Driver I Think???? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-05-2006, 09:12 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 105
Angry Vga Driver I Think????

Hello all thanks in advance for the help

I am thinking a have a driver problem.
I recently installed the new ATI driver for my Sapphire Radeon 9250 128 meg vga card I know

below is a pic of my task manager show mutiples of CLI.exe & ati2evxx.exe

Also now when I boot my machine, I make it into windows and while it is loading the screen cuts in and out
Attached Images
File Type: jpg untitledjjjj.jpg (22.2 KB, 32 views)
__________________

__________________
[XGU] XTREME GAMERS UNITED
BattleField 2 Clan
Visit Us @ www.xtremegamersunited.com
Ventrilo @ 69.56.237.18:5157

Thermaltake Armor Jr.
Intel Core 2 Duo E6600 - ASUS P5N32-E SLI
2Gigs OCZ DDR2 800Mhz Dual Channel - BFG 8800GTS OC2 320MB PCIe FTW~
Sound Blaster Audigy 4 - Thermaltake 850WATT PSU
Dell 19" LCD - Logitech G11 Keyboard
Logitech G7 Mouse - Logitech X-540 5.1 Speakers
Seagate 320Gb Sata Hard Drive - LG 18X DVD-RW Sata
Windows Vista Ultimate X64Bit - Qck+ Steel Mouse Pad
brodieman is offline  
Old 02-05-2006, 12:50 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

go to start, run, type msconfig, go to startup, click disable all, recheck your antivirus and reboot. Ive got the same entries also
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 02-05-2006, 05:13 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 105
Default

ARE YOU SURE I SHOULD DO ALL OF THEM?
Attached Images
File Type: jpg untitledjhg.jpg (47.5 KB, 24 views)
__________________
[XGU] XTREME GAMERS UNITED
BattleField 2 Clan
Visit Us @ www.xtremegamersunited.com
Ventrilo @ 69.56.237.18:5157

Thermaltake Armor Jr.
Intel Core 2 Duo E6600 - ASUS P5N32-E SLI
2Gigs OCZ DDR2 800Mhz Dual Channel - BFG 8800GTS OC2 320MB PCIe FTW~
Sound Blaster Audigy 4 - Thermaltake 850WATT PSU
Dell 19" LCD - Logitech G11 Keyboard
Logitech G7 Mouse - Logitech X-540 5.1 Speakers
Seagate 320Gb Sata Hard Drive - LG 18X DVD-RW Sata
Windows Vista Ultimate X64Bit - Qck+ Steel Mouse Pad
brodieman is offline  
Old 02-05-2006, 05:18 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 841
Default

Yes, disable all of them under Startup.
__________________
NathanM is offline  
Old 02-05-2006, 05:19 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 127
Default

yeah dont have to worry! u can always go back and check one of them back on if u miss something!
Liam amd.64 is offline  
Old 02-05-2006, 05:26 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 105
Default

TWO OF ati2evxx.exe is still loading?
one system and one user



What is devldr32.exe
__________________
[XGU] XTREME GAMERS UNITED
BattleField 2 Clan
Visit Us @ www.xtremegamersunited.com
Ventrilo @ 69.56.237.18:5157

Thermaltake Armor Jr.
Intel Core 2 Duo E6600 - ASUS P5N32-E SLI
2Gigs OCZ DDR2 800Mhz Dual Channel - BFG 8800GTS OC2 320MB PCIe FTW~
Sound Blaster Audigy 4 - Thermaltake 850WATT PSU
Dell 19" LCD - Logitech G11 Keyboard
Logitech G7 Mouse - Logitech X-540 5.1 Speakers
Seagate 320Gb Sata Hard Drive - LG 18X DVD-RW Sata
Windows Vista Ultimate X64Bit - Qck+ Steel Mouse Pad
brodieman is offline  
Old 02-05-2006, 05:38 PM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 105
Default

ok when I load ATI CATALYST CONTROL CENTER MY SCEEN CUT OUT AND COME BACK IN ONE SECOND AND TWO CLI.EXE LOADS IN TASK MANAGER
__________________
[XGU] XTREME GAMERS UNITED
BattleField 2 Clan
Visit Us @ www.xtremegamersunited.com
Ventrilo @ 69.56.237.18:5157

Thermaltake Armor Jr.
Intel Core 2 Duo E6600 - ASUS P5N32-E SLI
2Gigs OCZ DDR2 800Mhz Dual Channel - BFG 8800GTS OC2 320MB PCIe FTW~
Sound Blaster Audigy 4 - Thermaltake 850WATT PSU
Dell 19" LCD - Logitech G11 Keyboard
Logitech G7 Mouse - Logitech X-540 5.1 Speakers
Seagate 320Gb Sata Hard Drive - LG 18X DVD-RW Sata
Windows Vista Ultimate X64Bit - Qck+ Steel Mouse Pad
brodieman is offline  
Old 02-05-2006, 06:04 PM   #8 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

devldr32.exe" is part of sound card software from Creative Technology.
__________________

__________________
Osiris is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.