Urgent to all WinAmpers... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-14-2004, 08:02 PM   #1 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 471
Exclamation Urgent to all WinAmpers...

i've discovered a better, lighter, more functional and cooler-looking audio player. get it at: http://www.quinnware.com/ . NOW!!!!!!!!!!

:amazed:
__________________

subdivizion is offline  
Old 03-14-2004, 08:14 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 548
Send a message via AIM to aye29 Send a message via Yahoo to aye29
Default

Me like . Gerat find, thanks for sharing.
__________________

aye29 is offline  
Old 03-14-2004, 08:42 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,543
Default

hey yah this is great!
__________________
15'' Macbook Pro
Intel Core 2 Duo 2.16ghz
x1600 128MB
1GB DDR2 SDRAM
Windows XP/Mac OSX 10.5


No longer a Guru of games...
GameGURU is offline  
Old 03-14-2004, 08:49 PM   #4 (permalink)
Imperial Space Womble
 
Harper's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Australia
Posts: 6,903
Default

I will check it out, but what version of win amp are you making a comparison to?

I am still using Version 2.78, and I have not been impressed with any of the version 3 (onwards stuff)
__________________

"I FEEL SO GOOD I FEEL SO NUMB, YEAH!!!" -- Rob Zombie
Main Rig - AMD FX-8350x8 4.0Ghz CPU, 4x 8Gb (32Gb) DDR3 Ram, Gigabyte GA-970A-D3, GeForce GT 970 4Gb, 1x 256Gb SSD\8Tb (3+2+2+1) SATA HDD, DVDRW, SB X-Fi, Win 10 (64-bit)
Asus N61JV-JX231V - Intel Core i5 3437u (1.9 - 2.4 GHz), 12GB, 640GB, 16" Display, nVidia 325M 1Gb, DVD-RW, Win 10 (64-bit)
Mobile Phone : Samsung Galaxy 5 Note SM-N920IConsole : Play Station 4
Harper is offline  
Old 03-14-2004, 09:02 PM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 471
Default

comparing it with all versions of WinAmp. i've used from 2.01 to 5 and none of them measure up to QCD
subdivizion is offline  
Old 03-14-2004, 09:14 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 126
Send a message via AIM to Hotwheelz
Default

I like this player except for the fact that it doesnt have a media library like Winamp
Hotwheelz is offline  
Old 03-14-2004, 09:15 PM   #7 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,543
Default

Just make a playlist, its almost the same thing.
__________________
15'' Macbook Pro
Intel Core 2 Duo 2.16ghz
x1600 128MB
1GB DDR2 SDRAM
Windows XP/Mac OSX 10.5


No longer a Guru of games...
GameGURU is offline  
Old 03-14-2004, 09:19 PM   #8 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 3,937
Default

subdivizion how is this better than winamp5? winamp can do all this plus looks much better and has better support for skins and plugins.
ekÆsine is offline  
Old 03-14-2004, 09:21 PM   #9 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: May 2003
Posts: 548
Send a message via AIM to aye29 Send a message via Yahoo to aye29
Default

Maybe I'm stupid but I can't seem to be able to resize the playlist box. Whenver I move my mouse over to the edges, I don't get the resize cursor. Anyone have the same problem?
aye29 is offline  
Old 03-14-2004, 09:23 PM   #10 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 3,543
Default

Uhh... yah i have that same problem.
__________________

__________________
15'' Macbook Pro
Intel Core 2 Duo 2.16ghz
x1600 128MB
1GB DDR2 SDRAM
Windows XP/Mac OSX 10.5


No longer a Guru of games...
GameGURU is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.