Upgrade from XP Home to XP Pro -- 34 Minutes into Install, it stops - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-15-2006, 03:44 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 1
Default Upgrade from XP Home to XP Pro -- 34 Minutes into Install, it stops

So I've tried several times to get this to work, upgrading XP Home to Pro on my homebuilt computer (250 gigs, 2 gb ram, 3.2 ghz P4) and at the 34 minute mark, when devices are being installed, it stops installing. The icons still animate and all, but nothing continues. I don't really want to go with a clean install if I don't have to, 'cause I wanna keep my stuff. I would be open to the two options of getting rid of the setup files, so I don't upgrade at all, or following through with the install, finding out how to get it past this 34 minute mark. Any and all help is appreciated, thanks in advance guys.
__________________

jkozzy is offline  
Old 09-15-2006, 05:22 PM   #2 (permalink)
Law
Wizard Techie
 
Law's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: the data closet
Posts: 4,200
Default

During installation..this usually indicates a set of bad RAM or CD/DVD drive. Could be a hard drive issue also.

Oh..and a lot of other things, hardware related usually. You might want to try and install using just the bare bone minimum. Take out any unnecessary hardware. You can always install them later one by one.
Law is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.