Unusual Processes? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-23-2005, 08:39 AM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 222
Default Unusual Processes?

SOmebody here had a trojan horse virus... Arg. Here is a screen shot of her task manager. Do you think any of these are unusual?
Attached Images
File Type: png doh.png (29.0 KB, 29 views)
__________________

Snump is offline  
Old 06-23-2005, 08:46 AM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Osiris's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris
Default

You are fine
__________________

__________________
Osiris is offline  
Old 06-23-2005, 09:24 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 222
Default

Quote:
Originally posted by Warez Monster
You are fine
actually no... the crap isn't appearing on the task list... the PC is infected with the iniserv virus... ad crap keeps popping up.
Snump is offline  
Old 06-23-2005, 12:39 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 330
Send a message via AIM to dumdum8684
Default

try using sysinternals process explorer found at www.sysinternals.com

It gives you a little more information about each process. Also you could try to run either an Ad-Aware scan or HijackThis. If you post the HijackThis report we could help you more.
__________________

My Computer:
-UV Reactive Acrylic Mid-Size Case
-Thermaltake 420W
-AMD Athlon XP \"Barton\" 3200+ 400MHz
-Cooler Master Aero7+
-Asus A7N8X-E Deluxe Mobo
-nVidia GeForce FX 5700 128MB
-2x Kingston HyperX 512MB PC3200
-2x 200GB WD 7200 8MB SATA
-2x 12\" UV Cold Cathodes
-5x 80MM 4UV LED Blue UV-Reactive Fans


My Laptop:
P3 750MHz, 512MB, CD-RW/DVD Combo, 15.1\" TFT, 20GB HD, 32MB integrated video
dumdum8684 is offline  
Old 06-23-2005, 03:34 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 222
Default

Quote:
Originally posted by dumdum8684
try using sysinternals process explorer found at www.sysinternals.com

It gives you a little more information about each process. Also you could try to run either an Ad-Aware scan or HijackThis. If you post the HijackThis report we could help you more.
I have it fixed. I went into safe mode, ran Stmantec, and Ad aware and all is well. I am goign to lock that PC down tighter than a Republican's a$$hole.
Snump is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:42 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.