Unusual Problem - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-21-2003, 12:25 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 11
Default Unusual Problem

Hi there.

I have the following problem:

I have a server that runs a few operating systems.

When I boot the machine, it asks me which OS I would like to load, so I choose a number (through the keyboard). The "funny" thing comes after I choose an OS.
Say I choose Win 2000 Advanced Server. After it loads the system, and where it asks for the user and pass, my keyboard stop working. Also, I am not able to see the mouse. I know that both the keyboard and mouse are working.

I would be thankful, if anyone could direct me on how to approach this problem.
__________________

stanelov is offline  
Old 10-21-2003, 04:05 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2003
Posts: 753
Send a message via ICQ to Lostman Send a message via AIM to Lostman Send a message via Yahoo to Lostman
Default

Are they PS2 or USB?
__________________

__________________


www.lostman.us
Lostman is offline  
Old 10-21-2003, 05:12 PM   #3 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 3,937
Default

i think someone else was having the same problem. his fix was to switch from USB to PS2, or was it PS2 to USB? reinstalling the OS will fix it too i think.
ekÆsine is offline  
Old 10-22-2003, 09:55 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 11
Default

They are PS2.

I have the 2000 Advanced server cd, and when I tried to do the Recovery Repair, i get a DOS prompt, where it is asking me which version of windows I want to repair/install. And then I have no idea what to do. I pointed to c:/winnt ... but nothing worked.

Help pls?
stanelov is offline  
Old 10-22-2003, 04:34 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Sep 2003
Posts: 125
Send a message via AIM to psychobrigade00 Send a message via Yahoo to psychobrigade00
Default

wonder if it may be problems in the boot.ini file because thats what NT uses for dual boot systems.
__________________
----------------------------------------------
@>~~~>~~~
Knight of the Roses
~~~<~~~<@
----------------------------------------------
Asus A7N8X Deluxe
Athlon 2600+ Thoroughbred
Corsair TWINX512-2700LL
GeForce 4 ti 4200 128mb
Maxtor 40gb 7200rpm
plextor 48x24x48
psychobrigade00 is offline  
Old 10-22-2003, 10:19 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 1,364
Send a message via AIM to shan
Default

what oses do you have installed? and what bootloader are you using? I've seen problems with the lilo bootloader and linux/windows system, but that was a usb keyboard that mucks stuff up.
__________________

__________________
<center><h2><font color=\"red\">C:\\ Is the root of all evil</font></h2>
<hr width=\"50%\">
phiber@sysdum.com
spam this account, it's fun.
shan is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:37 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.