uninstalling raid? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 02-07-2006, 01:53 PM   #1 (permalink)
Master Techie
baronvongogo's Avatar
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom, Warrington
Posts: 2,756
Default uninstalling raid?

Hello, I think I installed raid drivers by mistake I downloaded some updates for my motherboard and it installed nvidias IDE firewall and forceware software.

And a few times when turning on my pc it says finding array table or something so presume it thinks I have a raid setup when I dont. It now every other reset of my pc it doesnt go past the windows loading screen just my hd light blinks and the windows bar goes by.

Is there anyway to uninstall the nvidia firewall IDE thing I installed and getting rid of this raid error?

baronvongogo is offline  
Old 02-07-2006, 04:38 PM   #2 (permalink)
Techie Beyond Description
Osiris's Avatar
Join Date: Jan 2005
Location: Kentucky
Posts: 36,817
Send a message via ICQ to Osiris Send a message via AIM to Osiris Send a message via MSN to Osiris Send a message via Yahoo to Osiris


Osiris is offline  
Old 02-07-2006, 04:57 PM   #3 (permalink)
Chillin Techie
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 11,861

uninstall nvidia firewall in add remove. it's called network access manager or something like that. disable your raid setup in the bios
The Ultimate Hard Drive Utility PowerMax 4.23. (It now has the ability to clean a Boot Sector virus on the quick erase option.)
The best browser Netscape 8
Have you accidently delete something? Look here (trial. the better one) and here(free)
EricB is offline  
Old 02-07-2006, 07:19 PM   #4 (permalink)
Master Techie
baronvongogo's Avatar
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom, Warrington
Posts: 2,756

ok it appears I dont have NAM installed I have nvidia display drivers, ethernet driver componants and nforce PCI system manager driver. Could it be one of those?

Im sure I installed NAM then I was worried... and tryed to reinstall my chipset over it again this happened at least a month back just been struggling along with the whole start up problem.

I have disabled raid in my bios so im confused as too my problem.
baronvongogo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:24 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.