uninstalling McAfee - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-26-2004, 09:33 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 93
Send a message via AIM to cmillarkat Send a message via Yahoo to cmillarkat
Default uninstalling McAfee

I just bought Nortons Prof. AV and want to un install McAfee from my home computer. How do I do it and is it hard to do. I have heard it isn't all that easy, and where do I look for all aspects of McAfee when un installing.


Thanks so much


Cindy
__________________

__________________
Cindy
cmillarkat is offline  
Old 05-26-2004, 02:31 PM   #2 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 19
Default

I have no experience with Mcafee, but I would imagine it would be able to be removed from add/remove programs list.
__________________

dasmikro is offline  
Old 05-26-2004, 03:33 PM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2004
Posts: 57
Default

I use tune up 2004 to uninstall all of my programs works good. I've installed and uninstalled mcaffe about 3 or 4 times using add/remove program list and it worked fine for me. I'm currently using mcaffe and I think my comp is slower with it but I'm not sure. did you comp seem slower when you installed it?
__________________
P4 2.8 HT Prescott, DDR400 256mb Dual Channel, 120GB HD @7200 rpm, 80GB HD @7200rpm, 16X DVD, 4X DVDR, 480W PSU.
magnum70 is offline  
Old 05-28-2004, 08:54 PM   #4 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 93
Send a message via AIM to cmillarkat Send a message via Yahoo to cmillarkat
Default Removing McAfee, and install;ing Nortons

I have McAfee AV it came with my computer (Dell), I want to install Nortons AV, can I just remove McAfee thru Add/Remove programs and install Nortons or is it more entailed.

Any help would be greatly appreciated. I have Nortons AV Prof. 2004.


Thanks again


Cindy
__________________
Cindy
cmillarkat is offline  
Old 05-28-2004, 08:57 PM   #5 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 93
Send a message via AIM to cmillarkat Send a message via Yahoo to cmillarkat
Default

Well McAfee came with the computer and I haven't noticed a slow down of the system. Thanks for the answers I will go ahead and remove it. It seemed easy enuff but wanted to make sure.


Cindy
__________________
Cindy
cmillarkat is offline  
Old 05-29-2004, 02:45 AM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 126
Send a message via AIM to Hotwheelz
Default

Ive noticed a huge slowdown with McAfee and a slight slowdown with Norton. Im using a free AV called AVG. Works just as good as both McAfee and Norton, and catches the same amount of stuff. And the best thing is, its FREE
Hotwheelz is offline  
Old 05-29-2004, 11:04 AM   #7 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 93
Send a message via AIM to cmillarkat Send a message via Yahoo to cmillarkat
Default

Thanks MicroBell...I used the add/remove program and was able to un-install all of McAfee and now have Nortons. Thanks everyone who answered me....

Youir all a huge help not to mention a wealth of information for a "Kinda Newbie" :-)


Cindy
__________________

__________________
Cindy
cmillarkat is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:41 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.