Tweak-XP 3.03 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-02-2004, 09:47 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 361
Default Tweak-XP 3.03

When enabling ad blocker I find many opening pages are unable to open fully. In their help files they suggest that their program needs to access the internet and that a firewall may be preventing the proper use of a variety of their features.

I am using the built-in firewall in XPpro and have a 1MB/sec ADSL connection.

I have asked TotalIdea for assistance: It is unclear if the connection has to be one-off or at each boot-up. If the latter, perhaps there is a modification in the XP firewall editing details which might help

A7N8X deluxe rev 2 BIOS rev 1007, AMD 3200+, 512MB RAM, 2 x 120 MB drives. [FONT=century gothic][SIZE=1][COLOR=blue]
__________________

D.Arbib is offline  
Old 05-02-2004, 09:55 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
HoLoCroN's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: Plant City, FL
Posts: 1,305
Default

I think this is posted in the wrong area, maybe it should be in the OS/Software forum.

Also, Could you be a little more specific as to what your issue is and what you would like to do?
__________________

HoLoCroN is offline  
Old 05-02-2004, 10:02 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 361
Default Tweak-XP 3.03

OK, I'll try another area for help. What is more specific than that the ad blocker prevents the full page launch of many internet
pages, as, for example, the homepage of msn.co.uk. These pages then return to normal when adblocker is disabled.
D.Arbib is offline  
Old 05-02-2004, 10:07 PM   #4 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 361
Default Tweak-XP 3.03

When enabling ad blocker I find many opening pages (for example the home page of msn.co.uk) are unable to open fully.

In their help files they suggest that their program needs to access the internet and that a firewall may be preventing the proper use of a variety of their features.

I am using the built-in firewall in XPpro and have a 1MB/sec ADSL connection.

I have asked TotalIdea for assistance: It is unclear if the connection has to be one-off or at each boot-up. If the latter, perhaps there is a modification in the XP firewall editing details which might help

A7N8X deluxe rev 2 BIOS rev 1007, AMD 3200+, 512MB RAM, 2 x 120 MB drives. [FONT=century gothic][SIZE=1][COLOR=blue]
D.Arbib is offline  
Old 05-03-2004, 08:16 AM   #5 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 361
Default

I don't want to be firewall free. I get about 4 attempted attacks daily, so it would be helpful if anyone knows of a firewall package which does not cause this difficulty for Tweak-XP. I can use Bonzi
Internet Alert, but it has advertising which Ad-aware 6 cannot remove.
D.Arbib is offline  
Old 05-03-2004, 09:11 AM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2004
Posts: 872
Default

I agree with Micro ..it is Xp's ICF which is creating the problem ..

Why don't u turn off the ICF n' i guess u could uninsatll the Bonzi cr@p...

Install Sygate Personal Firewall... The personal edition is free
__________________
Screenshots of my Desktop.....Post ur\'s too :D

AMD AthlonXP3000+@ 2.2GHz, Cooler Master Aero 7+, Gigabyte 7NNXP , 1GB Kingston HyperX PC3200 Dual Channel , MSI FX5600 VTDR 256 ,Pinnacle PCTV , 120+120GB Barracuda , Liteon 52x CDRW , Samsung DVDROM , Benq DW1620 16x DVD ReWriter, Phillips 21\" TV,Samsung Syncmaster 763MB,Logitech Cordless MX DUO , Thermaltake Silent PurePower 480W Butterfly Series PSU, Win XP SP2,RH9.
Creative DDTS100 Decoder, Creative Inspire TD7700 7.1 Speakers

Search TF B4 u post { Thanks for this one! Emily :) }
<form action=\"http://www.theriddlehouse.com/random/tfsearch.php\"><input type=\"text\" name=\"search\"><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search!\"></form>
preet2u is offline  
Old 05-03-2004, 09:53 AM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 361
Default

Tried Sygate once, but the interface is very complicated for a junior techie. After installation. in a reboot, as I recall, you get a plethora of messages which were somewhat incomprehensible.

I use Symantec's NSW 2004 for a/v and, though costly & seems easier to use, is their Intrenet Security OK to work with Tweak-XP?

Does anyone think the Tweak-XP should be sorted to work with the effective XP fiewall? If so, please e-mail them accordingly.
__________________

D.Arbib is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.