Trying to install a second OS - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Software > Microsoft Windows and Software
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-04-2006, 02:05 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 92
Send a message via AIM to V-tek
Default Trying to install a second OS

So i got partion magic of a torrent file, and i created a 50 gig partion named J:/, its a primary partion and it already formatted in NTFS..main OS is MCE...when i put in my Windows Pro disk and reboot...when it gets to the screen to choose partions...all i see is ( Unknown Device ) about 4 or 5 times and then when i hit enter i get PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA blue screen...anyone know what im doing wrong or is going on...thanks
__________________

__________________
Must be a computing error
V-tek is offline  
Old 07-04-2006, 07:48 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
MrCoffee's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: UK
Posts: 1,858
Default

Is your RAM good? have you tried running Memtest86?

Are you using a SCSI or RAID setup and if so are you using the appropriate driver?

http://support.microsoft.com/kb/315335/en-us
__________________
Intel core I7 920
GA-EX58-UD3R
6GB OCZ platinum 1600
XFX HD4890
Noctua nh-u12p
Corsair HX520
Antec 300
Samsung 1TB F1 Spinpoint
Samsung SM2443BW 24"
MrCoffee is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.